(FOTO) "Sa konja na magarca": Ovo je zakonita žena Gospodina Torte koja je prava lepotica!

Autor:

Zadruga

04.12.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Fetić, novi učesnik "Zadruge 3" i navodni oženjeni momak Dragane Mitar, od skora se pridružio zadrugarima u Beloj kući, i odmah zavrteo priču oko sebe, a pošto je Mitrova u ljubavnoj vezi sa Vladimirom Tomovićem, rijaliti se pretvara u seriju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Edis sa Draganom

Podsetimo, Edo je na ulasku rekao da je oženjen i da ima troje dece, što je Dragani zasmetalo, jer je dogovor bio da uđe u rijaliti sa papirima za razvod kako bi mogli da objave njihovu vezu, obzirom da je Dragana Mitar već u brakorazvodnoj parnici.

Međutim Fetić je tokom jučerašnjeg pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem izjavio da mu papir ništa ne znači i da ne živi sa svojom suprugom, te da mu je Dragana devojka, a potom saznajemo i da joj je otvorio firmu na njeno ime, kao i da je platio celu proslavu rođendana njenog sina Joce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Žena a ne kurva-ljubavnica.

A post shared by Edis Fetić -Fan Page (@edo_do_pobede) on Dec 3, 2019 at 5:32pm PST

 

Na Instagram profilu podrške Edisa Fetića je isplivala fotografija njegove zvanične supruge, te su fanovi poludeli sa komentarima da je prelepa, kao i da se Edis obrukao i ponizio svoju ženu vezom sa Draganom.

- Ova dama je Edova supruga - pisalo je u opisu slike, a neki od komentara fanova su:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ova dama je Edova supruga??

A post shared by Edis Fetić -Fan Page (@edo_do_pobede) on Dec 2, 2019 at 1:10pm PST

 

- Kako čovjek može da padne sa konja, na magarca. Edo je živi dokaz! E moj Edo, imas ženu i djecu koju ponižavas zbog dro*e koju ne može ni Dunav ni Sava da opere, ova na slici je čista kao sunce, nije uprljana, a ti dr*nfulju ganjaš, koju su trpali kako su stigli, neka ti Bog u pomoć ... - pisalo je u komentarima na stranici Edove podrške na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voja

04.12.2019 19:10

Jeste lepotica i majka. Neka sačeka. Edo neće dugo ovde izdržati.

Odgovori 10 0