Neka se Dragana je*e s kim hoće: Bivši muž Mitrove ogorčen na njeno ponašanje!

Autor:

Zadruga

06.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar danima je u žiži javnosti otkako je njen ljubavnik Edis Edo Fetić poznatiji kao Torta ušao u rijaliti i prekinuo njenu romansu sa Vladimirom Tomovićem. Zadrugarka je od tog dana na mukama, pošto ni ona sama ne zna da li želi da bude sa Edom ili sa kršnim Crnogorcem, koji ju je za dva dana očarao.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Siniša i Dragana dok su bili u ljubavi

Draganin bivši muž Siniša Dragutinović ekskluzivno za Srpski telegraf otkrio je šta misli o ovom ljubavnom trouglu.

- Već šest meseci ona mene uošte ne zanima, nemamo nikakav odnos. Što se mene tiče, neka se Dragana je*e s kom hoće, ja s tim nemam problema. Kao što sam na početku rekao, ona me ne zanima, kao ni njeni ljubavnici ili šta su već, ne znam ni ja - rekao je Siniša za naš list, pa dodao:

- Ja sam ozbiljan čovek i neću da budem deo njihove bolesne igre, meni ovo ne treba. Evo, trenutno sam na putu, živim svoj život i ne želim da pričam o njoj. Verujte mi da je ovo poslednji put da bilo šta komentarišem vezano da dotičnu osobu - završio je Dragutinović.

Dragutinović: Ovo je poslednji put da bilo šta komentarišem vezano za dotičnu

Podsećamo da je Dragana dok je bila u braku sa Sinišom pričala kako ju je on maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je bio neveran, zbog čega je rešila da mu vrati istom merom, pa ga je posle samo sedam dana braka prevarila sa drugim muškarcem. Mitrovljeva i Dragutinović su trenutno u brakorazvodnoj parnici.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Edo: Dragana je moja do kraja života!

Nakon što su se žestoko posvađali, Edo je rekao Tomoviću nešto što ga izbacilo iz takta.

- Slušaj, druže, Dragana je moja do kraja života. Ona je kupljena delima. Ja sam za nju uradio ono što ne bi nijedan muškarac, zato će biti sa mnom - rekao je Fetić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miško

06.12.2019 08:08

Dobro da je shvatio da Dragana nije za suprugu i domaćicu.