EKSKLUZIVNO! Republika otkriva pravu pozadinu Edovog ulaska u Zadrugu: Bivši ljubavnik Mitrove izneo ŠOKANTNE stvari o "Tortinoj" ženi i planu koji je sklopljen sa Draganom!

Autor: D. Nikolić - A. Adamović

Zadruga

08.12.2019

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica rijalitija Dragana Mitar, šokirala je javnost kada se ponovo vratila u “Zadrugu 3” i odmah pokazala izuzetnu bliskost sa Vladimirom Tomovićem. Ono što je tek izazvalo burne reakcije gledalaca jeste i ulazak Draganinog ljubavnika Edisa Fetića poznatijeg kao gospodin “Torta” koje je unelo pravu pometnju na imanje. Dragana za sebe tvrdi da je brižna majka i da joj je sve krenulo u životu od kada je napustila svog još uvek zakonitog supruga Sinišu Dragutinovaća, međutim, istina je mnogo drugačija. Ekskluzivno za Republiku.rs oglasio se njen bivši ljubavnik i učesnik "Zadruge", Pavle Jovanović i otkrio nam frapantne detalje o Mitrovljevoj, ali i o Edu, njegovoj ženi i Vladimiru Tomoviću.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Zilha, Edis...

Kako komentarišeš Draganino raskalašno ponašanje u "Zadruzi". Da li misliš da joj se Vladimir Tomović zaista sviđa ili je to sve deo njene taktike i dogovora sa Edisom Fetićem, obzirom da je tog istog Vladimira više puta pljuvala?

- Dragana je pokazala svoje pravo lice. Mislim da su se primili i on i ona. Znajući nju, ona radi sve isto kao što je i radila sa mnom. Poenta cele priče je što je Edo trebao sve pare od ugovora da da Dragani kako bi kupila stan. Pre nego što je Edo trebao da uđe zvao je sticajem okolnosti Draganinog najboljeg druga i poverio mu se da ne želi da ulazi jer ga je sramota šta ona radi i grli se sa Vladimirom, i baš na dan njegovog ulaska u "Zadrugu" ona se poljubila sa Tomovićem. Siguran sam da to nije deo njihovog dogovora. Vidim i po Edu i Dragani da im se priče ne poklapaju, ne mogu da se dogovore, on šapuće, govori joj u šiframa, a ona ga kao ništa ne razume - kaže Pavle, pa dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Vladimir...

- Ona je kod Eda imala tu finansijsku sigurnost. On je njoj davao pare, platio joj je spot, detetov rođendan i finansirao je sve njene hirove. Njoj se nikako ne isplati da se posvađa sa njim jer će ostati bez svega kad izađe napolje. Edo nije hteo da uđe od sramote, ali je morao jer je potpisao ugovor.

Kako Edova žena reaguje na sve ovo?

- Njegovu ženu je sramota, ona je mene zvala i rekla kako ju je jako sramota, jer je iz ugledne i imućne porodice i sve ovo joj nije potrebno. Kada je ona saznala za njihovu aferu počele su svađe među njima, ali šta će dalje biti ja ne znam, obzirom da Edo unutra priča jednu pa drugu priču. Njegova žena iskreno ima osećanja prema njemu, ipak je on otac njene dece.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Edo sa suprugom...

Šta znaš o pričama da je Vladimir Tomović homoseksualac?

- Većina tvrdi da su te priče istinite. Meni je Marijana Zonjić potvrdila tu priču, kada joj je Stanija pričala o tome da je sumnjala da je on biseksualac. 

Da li misliš da je Dragana Mitar nimfomanka?

- Očigledno da jeste čim ovo sve radi. Ovako nešto u životu nisam video, katastrofa.

Možeš li da nam otkriješ još neke detalje o Dragani iz vremena kada ste bili u šemi?

- Ona je tada bila potpuno normalna, uopšte nije bila ovakav lik. Ona generalno nije imala nikakav problem sem sa Sinišom. U tom periodu ja sam rekao kako se sve to rešava, kažeš da odlaziš, spakuješ kofere, izađeš iz stana i odeš. Nema tu isterivanja, pa posle vidi na sudu šta ćeš da mu uzimaš, šta ćeš da mu naplatiš, a šta ne. Međutim ona tada nije htela da napusti stan zbog para, a ja nisam hteo da finansiram njene hirove, jer jednostavno nisam takav tip dečka, tačnije mogu, ali neću. Ona je to videla i ja sam joj rekao da ja tako ne želim da živim.

RepublikaFoto: instagram.com
Dragana Mitar...

Misliš li da je slava "udarila u glavu"?

- Ona svakako želi da bude slavna, popularna, da svi o njoj pričaju, a ustvari je napravila kontra efekat. Ni njeni advokati neće više da je brane i zastupaju, pa je Sinišu zvala socijalna služba, u utorak ide tamo, pa će mu verovatno i dete dati. Baba i deda trenutno vode brige o Jovanu i najbolje bi bilo kada bi njima dete i ostavili, ono bi ga izveli na pravi put.

Možemo li od tebe očekivati ulazak u "Zadrugu 3"?

- Nisam pričao sa produkcijom o tome, ali ako ponude veliku sumu novca što ne bih ušao. Sve ovo mi je generalno dno dna.

Šta misliš o odnosu Dragane i Siniše, da je maltertirao i tukao, da li je to Dragana "naduvala" i izmanipulisala medije?

- Siniša na Draganu ne obraća pažnju ni 5% . Tako se postavio i od njenog izlaska iz "Zadruge". On se baš zaljubio u devojku sa kojom se trenutno zabavlja. Ona je zapravo najbolja drugarica moje devojke, tako da znam sve šta se dešava. Dragana je Sinišu zvala do dana ulaska u rijaliti, slala mu je slike kako je smršala. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com
Dragana i Siniša...

- Kada je Siniša letos trebao da ide na more, Dragana mu je provalila na mejl i pokušala da mu otkaže Crnu Goru i onda su ljudi kontaktirali Sinišu kako bi videli da li je otkazao letovanje i tako je shvatio da mu je ustvari Dragana provalii na mejl. Ona je ta koja je njega uhodila na moru u Budvi, a ne on nju. Da Siniša hoće ona bi se sutra pomirila sa njim - završio je Pavle.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
goran

09.12.2019 19:25

Edo i Dragana živeli kao švaleri 2 godine u njenom stanu. A sada su kao "prijatelji". A kada izadju opet su švaleri.