(VIDEO) Sram te bilo, jedva čekam da se vidimo ti i ja napolju: Luna žestoko napljuvala Erminu, sasula joj sve u lice!

Autor:

Zadruga

08.12.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Paklenoj Zadrugoviziji" sinoć je zajedno sa Minom Vrbaški nastupala je i Ermina Pašović. Ermina je u rijaliti program "Zadruga 3" ušla kao devojka Baneta Čolaka, da bi isplivala njena prošlost sa Gagijem Đoganijem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Ermina

Mnogi ukućani smatraju da je Ermina u "Zadrugu" ušla zbog Gagija, a ne zbog Baneta. Đogani je priznao pred kamerama kako se u spoljnom svetu ljubio sa Erminom na jednom parkingu, a onda je govorio i kako je maštao da imaju sajber s*ks.

Ermina je sve to negirala i u više navrata je govorila kako je bila fan Gagijeve ćerke Lune Đogani koju je, kako tvrdi, podržavala tokom prve i druge sezone "Zadruge". Luna i Ermina ove noći imale su prvi susret oči u oči, nakon svih dešavanja.

- Izvini, ti se zoves Ermina ili Mina? Pošto sam je ja upoznala kao Minu, nisam ni znala kako se zove. Pa, super radiš ove stvari, da gaziš po bubama. A, možda bi trebalo da naučiš da ne ponižavaš ljude koji to nisu zaslužili. Ako si ušla kao nečija podrška, a ja znam da jesi i znam koliko si želela da budeš podrška samo mom tati...reći ću ti samo jednu stvar. Imaš roditelje, zamisli na šta sam ja spremna da uradim za njega da bih ga odbranila. Jedva čekam da se vidimo, sram te bilo. Mesecima ovo držim u sebi, noćima ne mogu da spavam. I te kako ću da kažem svoje mišljenje. Ne zanima me kako će neko da se oseća, došla sam da komentarišem šta ja hoću - rekla je Luna.

- Ermina se zovem. Da! Moguće. I on je meni zagorčao život. Pa, ne može tako. Naravno da imam mamu i tatu. Takođe sam i ja spremna. Nije ni vreme ni mesto, ovde. Tako je, videćemo se - govorila je Ermina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dejan

08.12.2019 12:15

I jednoj i drugoj, lice krase bubuljice.

Odgovori 17 6
Sinisa

08.12.2019 12:51

Ove reci je ona trebala od Jije da dobije u Zadruzi posle svega sta je radila sa njenim muzem na njene oci

Odgovori 18 4