Skrati jezik da ti ga ja ne bi odsekla: Milica Kemez progovorila o se*su Cece Kitić i Tomovića, nastala žestoka svađa!

Autor:

Zadruga

08.12.2019

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Zadruge ulaze u verbalne sukobe skoro svakog sata.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađa Milice i Cece

Nakon sukoba Miljane Kulić i Nikole Orozovića, došlo je do rasprava između brojnih zadrugara, a neki od njih su i Milica Kemez i Ceca Kitić.

Ceca je nazvala Milicu "jahačicom" i "je*ačicom".

- Ja sam se vama izvinila, a vi sada sa mnom igrate rijaliti. Koristite to da biste sada rekli sve što mislite o meni. Slobodno udrite po meni. Ja ovde ne brukam ni muža, ni mamu, ni tatu, tako da mogu da se je*em - odbrusila je Milica Ceci.

Ceca nije stala na ovome, te je zamerila Milici što se poigrala sa Kendijem.

- Nemoj ovde da zavodiš ljude i da onda kažeš kako te svi napadamo i praviš žrtvu od sebe - rekla je Ceca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez

Milica joj je tada zamerila što je napada, a Tari se "uvlači", jer zna da je favorit, iako ju je Simova napala, te je reagovalo obezbeđenje.

- Devojčice, da li ti znaš da je Tarin tata zvao i rekao, "Zovite Cecu i kažite da Tari lupi šamar" - nastavila je Ceca.

- Sram vas bilo, meni pričate da sam "jahačica", a vi ste imali tri muža - rekla je ona, a potom bila još brutalnija, "Vi, koja ovde komentarišete Tomovića i Edisa kako dobro izgledaju. Zavodite ih. Ja znam da biste vi hteli, hoćete i vi malo, ali je*i ga - rekla je ona, a Ceca je momentalno ustala:

- Molim, sram te bilo, devojčice. Oni su godište mog sina i imam pravo da kometarišem. Skrati malo jezik, da ti ga ja ne bi rekla - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading