(VIDEO) Iva otkrila šok detalje veze sa Karićem: Spavali smo kao brat i sestra!

Autor:

Zadruga

09.12.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić pričala je prethodne noći sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, a ona je na početku razgovora komentarisala svoj turbulentan odnos sa Stefanom Karićem. Iva i Stefan trenutno nisu zajedno, što njoj veoma teško pada.

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić...

- Glava mi je puna... Šta sam to napravila? Opet, pitam se zašto ne posluša tatu Osmana koji mu govori da sluša sebe. Ako mu neko želi dobro, to je njegov otac. Ne znam... On zna najbolje! Nismo zajedno. Ne znam... Danas smo imali prvu komunikaciju. Pitao me je da li mi trebaju jaja. Spustila sam loptu prema njemu, Vladimiru i Ivani. Mislim da, ako želim dobar odnos sa njim, da ne mogu na tri fronta da udaram. Ne znam šta sam doprinela da on i ja nemamo nikakvu komunikaciju nakon predivne veze. Meni je svaki minut bio predivan - rekla je Iva.

- Mislim da je razlog nedostatak emocija. Blokirali smo naše emocije. Nema strasti. Spavali smo svaku noć kao brat i sestra. On misli da ja igram rijaliti, ja apsolutno ne igram rijaliti. Mislim da na njega jako deluju pitanja gledalaca - dodala je Iva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva i Stefan...

Iva je rekla i kako smatra da je većini zadrugara drago što više nije u vezi sa Stefanom, a onda je govorila i o svom odnosu sa Ivanom Šopić. Inače, Ivana smatra da se Iva zaljubila u Filipa Đukića, zbog čega su imale žestoke svađe.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ivana Šopić...

- Moj odnos sa Ivanom sada stagnira. Devojka je definitivno pogrešila. Desilo se to sa Jelenom, pa joj je poljuljano samopouzdanje. Desilo se sada i ovo sa mnom, gde ona misli da ja imam neke simpatije prema Filipu. Ona sada tu kopa, ja nju shvatam, ali mislim da to nije razlog da me vređa. Mislim da ona i ja nećemo više nikada imati taj odnos, niti spustiti loptu. Prijateljstvo sa Filipom neću prekinuti - izjavila je Iva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mika

09.12.2019 11:18

Iva pokusava da se pere. Filip je gubitnik u obicnom zivotu. Kakvo prijateljstvo sa Filipom?