Tara Simov navlačila napaljene muškarce: Zarađivala za život na svojim golim fotkama i erotskim porukama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Tara Simov navlačila je, pa pljačkala nesrećnike putem ljubavnih oglasa koje je postavljala u dogovoru sa nekoliko svojih drugara.

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara Simov...

Ova kontroverzna starleta, koja je za kratko vreme uspela da skrene pažnju na sebe i istakne se kao jedna od najzapaženijih među rijaliti-igračima, iako je jako mlada, iza sebe već ima pozamašan ulični dosije.

- Ona je bila jako problematična devojka, nije bilo osobe koja je mogla da je zaustavi kada nešto odluči. U školi je zavodila red, tukla je dečake i devojčice. Imala je svoj klan, držala je oko sebe sve najgore osobe kako bi imala s kim da ostvaruje svoje užasne planove.

- U to vreme su bile aktuelne televizije sa SMS porukama koje su ljudi slali u vreme kada su na programu išli muzički spotovi. Mahom su se tu oglašavale osobe koje su tražile partnera za ljubav, seks i druženje. Tara je došla na ideju da se javlja tim nesrećnim osobama, a onda da ih pljačka i uzima im novac, telefone i sve što su imali kod sebe, a moglo je kasnije da se unovči i proda. Tara je za svoj pakleni plan imala podršku dva drugara, njena vršnjaka, koji su imali iste pobude kao ona, željni da pokažu kako su moćni i da mogu da ostvare sve što žele. Ona je bila predvodnica igre, a oni izvršioci njenih paklenih planova - kaže izvor blizak Tari i dalje priča kako su izgledale te njihove prevare.

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara Simov...

- Tara je beležila brojeve telefona koji su išli na muzičkom TV kanalu. Uzimali su u obzir uglavnom one na kojima je pisalo "Dobrostojeći stariji muškarac". Ona im je palila maštu svojim golim fotkama i erotskim porukama, a kada su bili bareni, navlačila ih je u zamku. Uglavnom su oni dolazili kod nje u stan, a bilo je i onih koji su nju pozivali u kuću. Tara bi ih raskravila, pustila da se opuste i poveruju joj, a onda su u akciju upadali njeni drugari, koji bi tada urnisali žrtvu. Uspeli su tako da opljačkaju na desetine žrtava, ali jedan im je došao glave - priča izvor i dodaje:

Starleta je žrtve nalazila preko ljubavnih SMS četova

- Čovek koga su navukli bio je prilično opasan. On je u stanu zaključao i Taru i njene saučesnike, onda je nazvao svoje drugare. Ubili su boga u njima, ni Taru nisu štedeli iako je žensko. Kada su ih dobro isprebijali, šutnuli su ih iz stana onako modre, krvare i iscepane. Od tog momenta nije im više padalo na pamet da se bave sličnim smicalicama, a batine koje su dobili bile su im za nauk da ne kradu i ne varaju ljude.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara šamarala majku

Tara Simov otkrila je cimerima da nije u dobrim odnosima s majkom Mimom, ali nije želela da prizna pravi razlog njihovog sukoba. Kako izvor blizak Tari kaže, ona je majku mučila i tukla skoro svakodnevno, pošto ova nije imala novca za njene prohteve, izlaske i skupu garderobu.

- Tara je povremeno odrađivala posliće za lokalne dilere i tako zarađivala, ali kada joj je mama našla drogu u kući, nastao je opšti haos. Simovljeva je bila revoltirana kada joj je majka zapretila, pa joj je nekoliko puta lupila šamar - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
penzioner

10.12.2019 14:14

Sitna sponzorusa, grebatorka i prevarant.