Sprema se neviđeni haos! Majka Dragane Mitar uskoro u "Zadruzi 3"? Ulazim sa bičem da im pokažem, drugačije se neće smiriti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadranka Mitar, majka učesnice rijalitija "Zadruga" Dragane Mitar, nalazi se u očajnom stanju zbog ljubavnog života ćerke, koja se nalazi pred kamerama, i priželjkuje da uđe na imanje u Šimanovcima ne bi li je dozvala pameti.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Jadranka i Dragana...

Modelsica je uspela da privuče pažnju tako što se smuvala sa Vladimirom Tomovićem, a onda je u "Zadrugu" ušao Edis Fetić, njen oženjeni dečko iz spoljnog sveta. Gospođu Jadranku smo odmah pitali kako gleda na ljubavni ispad svoje ćerke:

- Meni su konfuzne sve te stvari koje se dešavaju između Dragane i Eda, i Dragane i Vlade. Moja ćerka je jako svojeglava, tvrdoglava. Šta odluči, to mora da bude. Ona je mažena i pažena možda i previše, da kažem da je razmažena. Neke stvari ona radi na svoju štetu i meni to nije jasno.

* Da li ste joj dali neki savet pred ulazak u rijaliti?

- Znate šta se dešava kada želim da joj dam savet? Ona kaže žurim sada, nemam vremena. Svaki moj savet ona je doživela kao kritiku. Ne podnosi kritiku ni pod razno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edis...

* Šta kažete na priče da Dragana ima neizmirene dugove iz spoljnog sveta prema Edi?

- Ko će ga znati. I ja se to pitam! Oni su zadnjih mesec dana bili pod užasnom tenzijom. Bacala je džakove pred ulazak u "Zadrugu". Pakovala se, raspakivala se. Pitala sam ga da li se on razvodi, a on je rekao da njemu taj papir ništa ne znači. I sada je moja ćerka na stubu srama zbog njegovog papira.

Rekla sam Dragani, da si zadnja na svetu, da nađeš partnera kao što je Siniša, trebalo te je momentalno odstraniti

* Da li imate strah da će ovaj ljubavni trougao da izađe na nešto loše?

- To što mi tamo gledamo je realnost. Ovo između njih mi liči na arenu i sada se oni takmiče ko je jači i ko će da pobedi. Naravno da se plašim. Ne spavam zbog svega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Vladimir...

* Da li ste srećni što Dragana uskoro neće više biti sa Sinišom Dragutinovićem u braku?

- Mnogo sam srećna, hvala bogu da je kraj sa tom pričom. Jednom prilikom njegova bivša žena je stavila na Instagram da joj nije jasno da Siniša od svojih žena prvo napravi kurve, pa ih onda napada. Rekla sam Dragani - da si zadnja na svetu, da nađeš partnera kao što je Siniša, trebalo te je odstraniti momentalno.

Ona ljiga Pavle je ljubomoran na Eda, a sa tom ljigom Dragana se smuvala samo da bi se osvetila bivšem mužu

* Vi ste je podržali da rodi Sinišino dete?

- Nisam joj dozvolila da abortira jer je to bila njena prva trudnoća. Nisam želela da rizikuje da sutra ostane bez poroda. Jovan je divno dete, vole ga svi. Daj bože samo da ga niko ne dira. Više Dragana nije prioritet, sada ne sme sebi da dozvoli da sutra pored sina na nju neko upire prstom. Sinovi su osetljivi kada su majke u pitanju. Ali kada pogledam estradu šta rade, pa ta deca treba da odrastaju i da prihvate da je to posao njihovih roditelja.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Siniša i Dragana nekada...

* Da li možemo od vas da očekujemo da uđete u "Zadrugu" i da Dragani otvorite oči?

- Apelujem na Milicu Mitrović da me ubaci u "Zadrugu". Ušla bih sa bičem da im pokažem, drugačije se ne bi smirili. Mada se plašim da uđem da me ne nagrde, jer ja ne znam da li je to njihov dogovor.

* Šta kažete na Draganine izjave pre "Zadruge" da Vlada nije njen tip?

- To sam i ja pročitala i baš mi je drago, pošto on radi ono što je Marko Miljković radio u prošloj "Zadruzi" i to mi je tako odvratno. On je reprizan. On je devojke držao u fiokama, prešao je preko njih 19 da bi došao do ljubavi. Zamislite da devojka naskoči na njih 19, da li bi dečko bio srećan da je dvadeseti? Kaže da je napravio kokošinjac, da li su te devojke normalne, bre?

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Vladimir Tomović...

* Da vi možete da birate zeta između Ede i Vlade, koga bi ste odabrali?

- Znate šta, kao kada je bio početak sa Sinišom, isto je bilo i sa Edom kada sam čula da ima ženu i decu, pitala sam je: "Ženo, da li si svesna šta radiš?" Najviše je kritikuju one koje su gore od nje. Ja kažem: ko o čemu, kurva o poštenju. Edo nije svakako za nju, ona je u njemu našla utehu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić...

Apelujem na Milicu Mitrović da me ubaci u "Zadrugu". Ušla bih sa bičem da im pokažem, drugačije se ne bi smirili

* I Draganin bivši ljubavnik Pavle Jovanović se oglasio i nazvao je lažljivom kurvetinom. Kako njega komentarišete?

- To je meni tako ljigavo. Mnogima je moja Gaga pomogla da dođu do boljeg honorara od njenog. Ko je čuo za tog? Ne želim ni ime da mu spomenem, on je katastrofa. Dno dna. Ušao je ljiga sa pričom da je divna, vidi se kako se sada pokazao. Njemu je došlo vreme da opet uđe u "Zadrugu" jer on ne može da preboli Edu. Ona se spanđala sa tom ljigom da bi se osvetila mužu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar...

* Da li verujete da će vaša ćerka jednoga dana naći slobodnog muškarca ili je njena sudbina da bude za oženjenima i problematičnim momcima?

- Njena sudbina je da se zauzeti momci vrte oko njih. Sve lepe žene imaju prokletstvo zbog lepote. Primeri su vam Olivera Katarina, Nataša Bekvalac... Vidite kako su one prošle. Ljubomora je najgora bolest. Nadam se da će moja ćerka naći svoju sreću.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić...

Marija treba da ćuti i da ne otvara usta!

Marija Kulić kritikovala je ponašanje Dragane Mitar, rekavši da je ona gora od Mine Vrbaški, koja je bila prostitutka, zbog čega je Jadranka poludela:

- Ono što Miljana radi je užasno! Ja da sam na mestu Marije Kulić, više ne bih otvorila usta. Ona u Dragani možda vidi utehu, pogleda svoju ćerku, pa kaže ima i ovakvih, nije moja najgora. Ona komentariše što je moje dete udata žena. Kao da je to nešto strašno.

Foto: facebook.com/milica.milisavljevic.7564
Milica Dugalić...

Milica Dugalić nije pri sebi!

Pevačica Milica Dugalić kritikovala je Draganu Mitar rekavši da je sponzoruša i devojka lakog morala. Jadranka smatra da je pevačica odlepila:

- Milica ima preko 60 godina, ali kada sam je videla na žurki kako je obučena i kako se ponašala, to je strašno! Diva etno-narodne muzike, u kom je ona fazonu kako je izgledala? Ja sam se zapitala da li je Milica pri sebi, da li je odlepila kada sa 60 godina nosi minjak. I onda dođe i pljune moje dete.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
penzioner

10.12.2019 11:00

Nije na vreme vaspitala svoju cerku Draganu Mitar. Sada moze sebe da bicuje.