(VIDEO) Isplivao sporni snimak tajnog razgovora Eda i Dragane: Izvini, Vladimire, zanela sam se, pogrešila sam, ja ovog čoveka volim!

Autor:

Zadruga

10.12.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavio snimak u kojem Dragana Mitar i Edis Fetić, poznatiji kao "Gospodin Torta", šapuću gde Edo objašnjava Dragani kako je njega narod opravdao, a to je zaključio po pitanjima gledalaca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edo i Dragana

Kako joj je Edo dalje rekao, ona mora da ostane u priči i tako sebe opravda, a ne da bude sa Vladimirom Tomovićem, jer se preko njega, kako on kaže, ne može opravdati.

Gledalac koji je postavio ovaj klip se potrudio, pa i titlovao snimak, kako bi sve bilo jasnije, jer par isključivo komunicira šaputanjem.

- Ne možeš nikako da se opravdaš preko njega, mene je narod opravdao, čula si pitanja, menjaš priču veka za sr*nje - rekao joj je on.

A onda ju je i posavetovao kako da prekine sa Tomovićem.

- Jedino tvoje opravdanje greške je: "Izvini, Vladimire, zanela sam se, pogrešila sam, ja ovog čoveka volim (misleći na sebe) i nastavljam sa njim", to je jedina priča koja može - zaključio je on.

- Znam, znam - odgovorila mu je zadrugarka.

- Sve ostalo te ne pere - rekao joj je on.

Pogledajte sporni video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading