Krunićeva kipti od besa: Zadrugarke pokrale i nju, pa nose njenu garderobu!

Autor:

Zadruga

10.12.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna bivša zadrugarka Jelena Krunić, nasmejala je fanove, raskrinkavši bivše cimerke, zadrugarke. Danima se pričalo kako su Krunićkine lične stvari ostale u Imaginarijumu, a da su ih, odmah nakon njenog izlaska njene cimerke prisvojile.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Jelena Krunić

- Jel realno, smećarke, a? - rekla je Krunićka i stavila smajli koji puca od smeha. Navodno je trenerku nosila prvo Maja Marinković, pa Nataša, zaključujući po rečima osobe koja je Krunićki poslala poruku.

Konkretno, ovog puta, reč je o crvenoj trenerci koju je Nataša Radan nosila, kako pišu gledaoci, a koja se vidi na Krunićevoj dok je bila u rijalitiju, a nije prvi put da se priča o prisvajanju stvari nakon rijalitija, pa je tako i Luna Đogani pronašla neke svoje i objavila na svom Instagramu.

Foto: instagram.com/katarinaradulovic_official/printscreen
Krunićka na Instagramu

Čak je i Jelena Pešić u razgovoru sa Filipom Đukićem rekla da neće da imenuje, ali da je dosta zadrugarki pokupilo Jelenine stvari, nakon njene diskvalifikacije.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinaradulovic_official/printscreen
Nataša Moskva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marin

10.12.2019 20:14

Ne piše na garderobi čija je.