Rodiću ti naslednicu da je*e muškarce kao ja: Dragana Mitar više ne zna šta priča Tomoviću!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Dragana Mitar poručila je između redova Vladimiru Tomoviću da želi da joj napravi devojčicu, koja će uništiti sve muškarce.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Vladimir

Sve se odigralo u kupatilu Bele kuće, kada je Crnogorac otišao da se tušira nakon spektakularne žurke, međutim, ubrzo mu se kao slučajno u kupatilu pridružila i modelsica.

Ona je došla da opere zube, a Tomović se nimalo nije bunio što ona pored njega obavlja svoje aktivnosti dok je on bio potpuno go. Ni Dragani nije smetalo što Vladimir nije obučen, pa je sasvim ugodno ćaskala sa njim i priznala mu kako želi da dobije ćerku.

Dragana: Samo to mi je želja, moram da rodim ćerku

- Ja hoću jednu moju naslednicu, da nasledi ovo moje ludilo, da je*e ove muškarce kao što ja radim. To samo želim. Moram neku naslednicu da rodim - pričala je Dragana kroz osmeh. Vladimir se samo smeškao, sve vreme polugo šetajući oko Mitrovljeve, koja ga je zavodila u spavaćici bež boje.

Šta će na sve ovo reći Edis Fetić, kog je Dragana pre toga hranila i umiljavala mu se, ostaje da vidimo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir želeo Dragani da napravi dete!

Vladimir Tomović je, pored toga što je priznao da želi da usvoji Draganinog sina Jovana, izrekao želju da joj napravi bebu.

Dok je među njima buktala strast, Crnogorac je svojoj ljubavnici poručio da je lud za njom i da jedva čeka da je baci u krevet i da joj napravi dete.

- Jedva čekam da pravimo detence. Vreme mi je, a i Jovanu trebaju brat ili sestra - rekao je on, a Mitrovljeva se samo smeškala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žarko

19.12.2019 09:57

Dragana Mitar misli da ona iskorišćava i uništava muškarce.

Odgovori 12 0
Dera

19.12.2019 18:58

@Žarko - Kako ih iskorišćava i uništava kad njoj ulazi?