(VIDEO) Iva i Stefan definitivno stavili tačku na svoj odnos: Možeš slobodno da muvaš druge devojke!

Autor:

Zadruga

22.12.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svađe za crnim stolom za vreme emisije "Pitanje novinara" Iva Grgurić i Stefan Karić porazgovarali su o problemima i usaglasili se da je najbolje da ostanu prijatelji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Iva

Da mi nije bilo stalo do tebe, nikada ti ne bih obraćao pažnju na to kako se oblačiš, da li nosiš periku i tako dalje. Rekla si da si ušla iz zaj*bancije u vezu sa mnom, da i dalje voliš bivšeg dečka. Ti onda ne znaš lepo da se izraziš. Bio sam pijan kada sam ti sve ono izgovorio, zar stvarno misliš da ti se ne bih izvinio? Rekla si da gajiš prema meni emocije - objasnio je Stefan.

Ti moraš da shvatiš da si mi se svideo kada sam ušla, sam znaš da sam se šalila za 55. I sada osećam emocije, ali to nije kao što je bilo pre, izdešavale su se neke stvari. Najbolje bi bilo da ostanemo prijatelji, ti možeš da muvaš druge devojke, ja smem da se muvam sa drugim momcima - zaključila je Iva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Buda

22.12.2019 16:51

Iva pogrešno misli da je Stefan od onih prebogatih Karića pa želi po svaku cenu da ga osvoji.