Jezivo! Isplivala najmračnija tajna Miljane Kulić: Umalo ubila devojčicu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić oduvek ima panične napade, prilikom čega je nekoliko puta pokušala sebi da oduzme život, ali i ljudima koji su se našli u njenoj blizini.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®
Miljana Kulić...

Iako ističe da je jedini psihički problem koji je dosad imala opsesivno-kompulsivni poremećaj, starleta iz Niša nikada nije pričala o paničnim napadima koje je imala u prošlosti, a koji su počeli da se javljaju i u skorije vreme sve češće. Ona je pre nekoliko godina umalo ubila devojku na snimanju emisije "Granda" u Košutnjaku, a na sebe je dizala ruku nekoliko puta.

- Miljana ističe da je izlečena od opsesivno-kompulsivnog poremećaja, ali ona je bolesna i dalje. Njene drugarice koje se više ne druže sa njom svedoci su šta je sve Miksi radila kada je uhvati panika. Tada se u njoj budio sam đavo. Vrištala je, udarala sebe u glavu, bacala se po podu i glumila da pada u nesvest. Poznato je da je ona obožavala da ide na snimanja emisija "Zvezde Granda", a tamo je uvek bilo mnogo ljudi, mnogo omladine koja je želela da se slika sa omiljenim zvezdama. Znao je da se napravi red dugačak i 50 metara. Miljana je uvek paničila, budila joj se anksioznost. Jednom prilikom je bacila devojčicu sa bine koja je bila viša od pola metra. Ona je pala i povredila glavu. Krv je počela da šiklja na sve strane, a devojčica je pala u nesvest. Miljana je tada vrištala i plakala: "Ubila sam je, ubila sam je. Sad ću i sebe da ubijem. Policija će da me uhapsi, neću da idem u zatvor. Molim vas, ne hapsite me", vrištala je na sav glas - kaže izvor koji se našao na licu mesta. Na sreću, devojčica je imala samo lakše povrede, a Miljani je zabranjen pristup "Grandu".

RepublikaFoto: dailymotion.com
Miljana Kulić...

Krv je počela da šiklja na sve strane, devojčica je pala u nesvest, a Miljana je vikala: Ubila sam je, idem u zatvor

- Nakon što je umalo ubila devojčicu, ona je dizala ruku i na sebe. Jednom prilikom uhvatio ju je panični napad dok su slavili rođendan jedne od njenih sestara. Bilo je tu puno dece i ona nije znala kako da se ponaša. Uglavnom je imala te panične napade kada je oko nje bilo puno ljudi, buke i muzike. Usred slavlja počela je da vrišti i da ponavlja kako neko hoće da je ubije: "Ubiće me, mamice, gotova sam. Prete mi preko poruka. Bolje me vi ubijte nego da me oni ubiju. Molim vas, rešite me muka. Neću da me oni muče". U panici je istrčala na ulicu i malo je falilo da je udare kola. Došla je Hitna pomoć, ali kako oni nisu mogli da je savladaju, pozvali su i policiju. Miljana je imala neopisivu snagu i šest policajaca se jedva izborilo sa njom. Odvezena je u bolnicu i tamo je provela sedam dana. Prepisani su joj medikamenti koje i danas koristi. Marija se najviše plaši da Miljana ne nasrne na nekoga u "Zadruzi" jer bi to bilo opasno - završava izvor blizak Kulićima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Htela da iskoči kroz prozor!

Miljana Kulić prošle nedelje je imala napad panike, usled čega je htela da skoči sa prozora Bele kuće, ali je njen dečko Lazar Čolić Zola na vreme reagovao i sprečio je u nameri da povredi sebe.

Ona je iz čista mira raskinula sa di-džejem u spavaćoj sobi, gde je počela da histeriše jer je doživela napad panike.

- Pet minuta imate da me izvedete ili lomim sve - rekla je Miljana.

- Mamurna si. Uzmi jedan brufen da ti bude lakše - tešila je Šopićeva

- Pusti me da rešavam svoje probleme. Znam ja odlično šta radim - govorila je Kulićeva.

Nakon toga zakoračila je jednom nogom kroz prozor. Da je Zola nije sprečio, ona bi sigurno skočila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zamalo popila domestos u napadu panike!

Miljana Kulić je u prvoj "Zadruzi" pokušala sebi da oduzme život tako što je htela da popije domestos.

Ona je celog dana kukala kako nema cigarete, a kako produkcija nije htela da joj ih priušti, zapretila je da će popiti domestos. Taman što je prislonila flašu na usta, upalo je obezbeđenje i sprečilo je da se ubije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

24.12.2019 11:13

Marija se najviše plaši da Miljana ne nasrne na nekoga u "Zadruzi" jer bi to bilo opasno. Kada ima panični napad jedva su je savladala 6 policajaca.