(VIDEO) Mensur urnisao Tomovića saznanjima koja ima o njemu: Nikad ga sa devojkom nisam video, nema ni prijatelje!

Autor:

Zadruga

25.12.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Mensur Ajdarpašić je prvi put bio jedan od specijalnih gostiju u emisiji radija ,,Amnezija", a voditelji Bora Santana i Bane Čolak pripremili su niz intrigantnih pitanja koja će zasigurno uticati na Vladimira Tomovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur, Vladimir i Mina

Naime, Mensi je odlukom Velikog šefa postao šef male fabrike, a onda je priznao kako se oseća sada kada je u mogućnosti da zapoveda svom radniku Vladimiru. Uz to, ispričao je i nešto što je aludiralo na njegovu seksualnu orijentaciju i samim tim zaprepastilo sve ukućane.

On kao pravi sportista nikad neće prihvatiti poraz, zato ću ja uvek biti u prednosti! Meni je poznato da Vladimir otkad je ušao u Zadrugu, ja samo od tada znam da je on u odnosu sa ženskim osobama. To znači da ja njega nikada u privatnom životu nisam video sa devojkom! A, koliko mi je poznato, on napolju i nema nekih prijatelja. On pominje neke veze za koje ja nisam čuo, ne znam da li neko drugi zna. Da je bilo tako nešto, ja bih znao! Sve što je on napolju radio... - rekao je Mensur.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojko

26.12.2019 15:02

A mi ga samo sa devojkama vidjamo evo već nekoliko meseci.

Odgovori 10 0