(VIDEO) Ne zna gde bije: Janjuš očajan jer je raskirnkan, sada se setio žene i ćerke!

Autor:

Zadruga

26.12.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da se osami tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca". I dok su svi ukućani odgovarali na pitanja, ovaj zadrugar se nervozno šetao po luksuznom imanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš tuguje

U jednom momentu je zaseo, stavio kapuljaču preko glave i tugovao gledajući sve vreme u pod. Zatim je Janjušević još malo šetao po rijaliti gradu, a onda je otišao do sobe za rehabilitaciju.

Tamo su nakon emisije ušli njegovi cimeri, na čelu sa Ivanom Šopić, kako bi večerali i razgovarali sa njim. I ranije danas, Janjuš je pao u očaj kada je u Beloj kući procurila informacija da su mnogi u spoljnom svetu razočarani njegovim ponašanjem sa Ivanom Šopić, pa je samim tim pomislio na svoju porodicu i suprugu Enu koja ga svakodnevno prati.

- Sam sam kriv za te stvari... Iščupaću se. Ja sam doveo do ovoga, kroz svoju zaj*banciju. Teško mi je, kada kažem da mi je teško, onda mi je teško. Na meni se sve lomi i na mojoj ženi i na ćerci - rekao je Janjuš cimerima u sobi za rehabilitaciju.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading