(FOTO) Ni nalik njegovim prethodnicima: Krunićka pokazala novog dečka, evo kako izgleda!

Autor:

Zadruga

26.12.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić je iznenadila mnoge svoje pratioce, kada je na društvenoj mreži Instagram nedavno objavila sliku sa svojim dečkom. Poznato je da je Jelena bila veoma vezana za Filipa Reljića, pa čak i da je planirala da ga sačeka da izađe iz rijalitija kako bi bili zajedno, međutim, stvari su se promenile.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Jelena Krunić

Ona se u međuvremenu razočarala u njega, ali je i našla svoju sreću na drugoj strani.

- Prvo i prvo, za neupućene, ja i te kako jesam bila Filipova podrška mesecima. Kao što znate, slala spoljne informacije kako bi se osvestio i shvatio kako se igra kreće. I sada, kad već dobro sagledam, bila sam i te kako dobar mentor, dok mu mamica nije skinula moju svetinju. E onda je tek počeo bezuspešno igrati rijaliti. Hteo da "bude sa mnom kad izađe", pa bubnjarka, pa Mima i na kraju sve vreme mu se sviđala Miona (za koju je govorio da nema zajedničkih tema i da ograničena i "debil"). Pa čekaj, ko koga ovde pokušava da pravi budalom? Ko je ovde nosio masku sve vreme i bio "iskren"? Hm - napisala je Jelena i dodala:

Foto: instagram.com/jelena_krunic_official

- Drugo. Jesam li ja živ čovek? A? Posle svih onih događaja i ružnih reči, ja da "patim" za malim idiotom koji me je iskoristio očito kao odskočnu dasku u rijalitiju da bi opstao? Pa vidite, toliko nisam poparena po mozgu! Te stvari i te klinačke fore sam ja davno prevazišla. Svu sreću mu želim i da bog da ostane do kraja u onom paklu iz kog će izaći nesposoban da psihički živi kada vidi koliko se o mene ogrešio, sem ako mu mamica, kao i Sari, ne usadi laži da ništa nisam činila za njega - rekla je Jelena, ali je imala i još nešto da doda:

Foto: instagram.com/jelena_krunic_official

- A treće, je l imam ja pravo da se zaljubim i budem srećna, ha? I to, da, u čoveka koji je bio moj mentor i moj budući poslovni saradnik, čovek koji zrači energijom, pozitivom, uvek nasmejan, pun ljubavi, uspešan, ispunjen, predivan prema meni, pravi muškarac pre svega i jedini za koga sam sigurna da može da me isprati u svemu? Da, i te kako sam zaljubljena u sve što je on! Sve! I da, sad sam zaista srećna i ispunjena, a je l sad vam i to ne valja - zaključila je Jelena.

Foto: instagram.com/jelena_krunic_official

Bivša zadrugarka je objavila i sliku iz kreveta, pa pogledajte kako izgleda njen novi dragi:

Foto: instagram.com/jelena_krunic_official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading