(VIDEO) Isplivali novi detalji: Zilha napadala Draganu preko SMS poruka, zvala i Sinišu!

Autor:

Zadruga

26.12.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao je jedno od pitanja koje je bilo upućeno Edisu Fetiću, a bilo je u vezi sa Draganom Mitar i njihovom romansom koja je jedna od najkomentarisanijih tema u Beloj kući.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa
Zilha, Dragana i Edis

- Kako se kod tebe naziva žena koja je u braku, ima švalera i pored njega se sa drugim malo je reći strastveno u izolaciji dohvati - pročitao je voditelj.

- Ja sam ovde kao i svi ostali. Ne vidim ovde ženu u braku, to sam već komentarisao - odgovorio je Edis.

- On mora da bude iskren, ovo što radi Dragana je nisko moralno. Edo mora da shvati to da je on i dalje u braku i da mora da reaguje na način kako bi odreagovao svako. Da ne pravi od Dragane sa najnižim moralom, treba da ustane i kaže da traži razvod od supruge. Danas smo Zorica i ja sa njim pričali, mene boli glava od brakova koji su postali cirkus - objasnio je Lepi Mića.

Miljana i Marija Kulić su se umešale i prekinule Miću, te su ušle sa njim u sukob, pokušavajući da nadjačaju jedno drugo.

- Ti treba da kažeš onda da voliš kurve i onda te niko neće okriviti, jer postoje muškarci koji vole kurve. Ona je sve vreme u rijalitiju pozdravljala muža, ti i Pavle ste dokaz da je ona to. Zašto si joj slao onda tortu? Ona ovde nikada nije izjavila da će ona da se razvede - vikala je Marija.

- Ona je bila odvojena od muža, što joj ne bih poslao tortu? Mi tada nismo bili zajedno - tvrdio je Edis.

Tu se nije završila priča o ljubavnom mnogouglu za večeras, a te scene nisu emitovane u uživo prenosu na televiziji jer su tada bile reklame. Lepi Mića je prišao Ivi Grgurić i Stefanu Kariću, te je nastavio da im priča o ženi Edisa Fetića - Zilhi Karišik Fetić. Kako je poznato, Zilha i Edis su i dalje zakoniti muž i žena, a sada je Lepi Mića odlučio da otkrije zadrugarima da se čula i sa Draganom Mitar.

Naime, Mića je tvrdio da je Zilha napadala Draganu preko SMS poruka, a onda joj je uputio žestoku poruku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edis

- Ona se čak i dopisivala sa Draganom. Dopisivala se sa njenim mužem. Ona je Draganu napadala. Za mene je veća ljigavština biti sa nekim u braku, a znaš da te ne voli, šta, glumi žrtvu - govorio je Lepi Mića.

- Dragana je rekla da nije - prokomentarisala je Iva, misleći na tvrdnje bivše modelsice da se nije čula sa Edisovom suprugom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojko

26.12.2019 14:57

Izmišljaju kao da su gledali u njihove mobilne telefone. Da bi bili interesantni. Smešni su.