ŠOK! Mitrovljeva provocira Fetićevu zakonitu ženu: Probala bih trojku sa Edom i Zilhom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i Edo Fetić već nedeljama intrigiraju javnost svojim odnosom, koji je, po svemu sudeći, veoma komplikovan, pošto su jedan dan ljubavnici, a već sledeći su samo prijatelji, pa Dragana tada traži utehu u Vladimiru Tomoviću. Zadrugarka je sada prvi put javno prozvala Edisovu još uvek zakonitu ženu Zilhu Karišik i otkrila da bi volela da proba trojku sa njom i Edisom.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Zilha, Edis...

Naime, Mitrovljeva je priznala da se dvoumi da li da proba trojku sa sadašnjim ljubavnikom Edom i njegovom suprugom Zilhom. Ova tema je pokrenuta dan nakon što je starleta prvi put imala seks sa Tortom pred kamerama, ali i pred cimerima Bele kuće u spavaćoj sobi. Novinare je zanimalo da li je Dragana sigurna da će nakon završetka rijalitija ostati sa Fetićem, pošto svakodnevno menja mišljenje o njihovom odnosu.

Iako je Dragana do sada bila ubeđena da je Edo čovek za nju i da im se smeši zajednička budućnost, ovoga puta imala je nešto drugačiji odgovor. Kako nije sigurna da li će se on vratiti svojoj još uvek zakonitoj supruzi Zilhi, istakla je da je moguće da se među njima desi trojka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Dragana...

- Ne, nisam sigurna šta će se dešavati između mene i Eda napolju. Meni je smešno kada mi kažu da sam morala da biram. Ja u svom životu biram sama. Ja se možda sa Edom posle rijalitija raziđem, možda se on vrati ženi, možda se ja udam za njega. Ja sebi ništa ne određujem. Mi smo napolju imali neku priču. Ja sam rekla da sam se malo pogubila, da mi neke stvari nisu trebale, ali s vremenom će se to ispraviti. Ja bih ovu priču zatvorila. Vidim da su te trojke sada aktuelne, pa ne znam da li da probam to, tada će Edis znati koja je bolja, ona ili ja. Možda i probam trojku sa Edom i Zilhom, nikad se ne zna šta može da se desi - bila je iskrena Dragana, koja je i ovoga puta ostavila sve zadrugare bez komentara.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Edis i Zilha...

Rekla sam da sam se malo pogubila, da mi neke stvari nisu trebale, ali s vremenom će se to ispraviti, rekla je zadrugarka

Inače, Mitrovljeva je i pre rijalitija bila u ljubavi sa Edom, sa njim je prevarila tadašnjeg supruga Sinišu Dragutinovića. Nakon što je podnela zahtev za razvod, obnovila je vezu sa Tortom i sve je delovalo savršeno. Onda je i njega prevarila u rijalitiju sa Vladimirom Tomovićem. Kasnije je priznala da je to uradila samo da bi se osvetila Edi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana: Zilha je na moru saznala za mene i Eda!

Dragana Mitar našla se u toaletu sa Zoricom Marković, a njih dve su odlučile da popričaju o Edisu Fetiću i njegovoj venčanoj supruzi Zilhi. Tada je Dragana priznala Zorici da je Zilha znala da je ona Edina ljubavnica i da je zbog toga letos ispao haos na moru.

Naime, tokom emisije "Pitanja gledalaca", ali i prethodnih dana izašle su nove informacije i detalji o njihovom sukobu, a Dragana je tada kroz razgovor pomenula Zilhu i otkrila da je znala za njih.

Zorica: Svakoj ženi u nekoj strasti maženje prija. Nisi bila načisto, nisi bila sigurna 100%.

Dragana: Ona je spakovala stvari i otišla, znači, znala je. To se desilo na moru letos.

Zorica: A vi ste se videli sve troje na moru? Pa vi ste, bre, cirkus, ne zna se ko je od vas troje luđi. A ti nisi osetila u tom trenutku neke emocije sa Vladimirove strane? Kapiram, ja sam 100% bila u pravu da je bilo iz nekog inata. Onda mi je jasno zašto je on prešao preko toga - ubacila se Zorica.

Foto: www.instagram.com/sandraafrika

Zorica: Vladu je kresao stranac celo leto!

Vladimir Tomović je izvređao Zoricu Marković jer se umešala u njegov razgovor sa zadrugarima.

- Šta se ti kačiš na mene, ništa te pitao nisam! Ko se tebi obratio?! Skini mi se s ku*ca, tebi se nisam obratio - rekao je Vlada.

- To reci mami - odgovorila mu je Zorica.

- Nabijem ja tebe, smrade jedan, siso debela - besneo je Tomović

- Mr'š, bre, pederčino - odbrusila mu je Zorica

Zorica je kasnije priznala da zna koji muškarac je imao odnose sa Tomovićem i da je u pitanju stranac:

- On se na mene nakačio još od svađe sa Stanijom Dobrojević, a sad ne može da podnese da mu se neko suprotstavlja. Ja ću mu sve ovo reći za stolom, ja znam ko je mene je*ao, ali njega je celo leto razvaljivao stranac čije ime ne mogu da spomenem, pošto je u Srbiji još uvek - rekla je pevačica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen

Miljana: Propila sam se zbog Zole!

Miljana Kulić priznala je počela da se alkoholiše zbog dečka Lazara Čolića Zole i da joj je jako loše.

- Ja od tuge i nezadovoljstva svaki dan pijem, ali želim da se menjam, majka sam. Ne priliči mi da izlazim kroz prozor, da lomim žardinjere. Ista priča kao iz "Zadruge 1", pukla je tikva, ne može više da se popravi ništa. Neću ga vređati, neću ga napadati, možemo imati normalnu komunikaciju, tu sam za njega, i to je to - rekla je starleta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

27.12.2019 11:17

Videćete da će to i da ostvare. Blud i nemoral vladaju u Zadruzi.