(VIDEO) Šopićka izgorela zbog Koraćeve: Janjuš i Ana se sreli na snimanju emisije, on joj uputio OVE reči! Svi ga osudil!

Autor:

Zadruga

27.12.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš, Vladimir Tomović, Ivana Šopić, Maja Marinković i Dragana Mitar dobili su priliku da učestvuju u snimanju novogodišnje specijalne emisije "Amidži šou", u kojoj su takođe učestvovale bivše zadrugarke Ana Korać, Sanja Stanković i Marija Ana Smiljanić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Ivana i Janjuš...

Šopićeva se sinoć nakon povratka iznervirala što je Janjuš na snimanju priznao Ani da je voli i to mu je žestoko zamerila. Danas su Janjuš i Vladimir Tomović prokomentarisali tu situaciju.

- Ti si je prozivao 10 puta - krenuo je Vlada.

- Ona je mene prva - pravdao se Janjuš.

- Bojim se i za tebe i za sebe, nekoliko puta je bilo baš ono, malo preterivanje. Govorio si Šopićkoj (volim te), a onda Ani (volim te). Znaš kako može biti shvaćeno - dodao je Tomović.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ana Korać...

Tomović je u strahu posle emitovanja ove emisije, a da li će se nešto promeniti u njihovim životima, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rajko

27.12.2019 12:38

I ja volim Anu i Šopićku. Šta mi ko može? Da li mi neko to može zabraniti? Bar reči nisu skupe.