Dragana Mitar priznala da se bavi najstarijim zanatom: Ku*va sam kao što su bile Merilin Monro i Brižit Bardo!

Autor: G. Doljančević-T. Cvejanović

Zadruga

28.12.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najkontroverznija učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga" ne prestaje da šokira javnost, a nakon ljubavnog trougla koji je sama osmislila sa ljubavnikom Edisom Fetićem i Vladimirom Tomovićem priznala je čime se bavi.

Foto: e-stock/KOBRA
Dragana Mitar

Tokom emisije Gledanje snimaka tema je bila upravo Dragana, koja je javno priznala da je prostitutka.

Naime, zadrugari su videli snimak gde se čuje kako je Dragana Mitar posle strasnih zagrljaja sa Vladimirom Tomovićem počela da ga ismeva. Marija Kulić joj je rekla da je užasna i da se osramotila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana sa Vladimirom

- Briga me šta će ko reći. Ja da sam se bojala šta će ko reći, ne bih se udala za muškarca starijeg 20 godina od mene. Žao mi je što nisu pustili snimak iz izolacije, ima još milion scena i snimaka! Živele prostitutke i kurve! Merilin Monro i Brižit Bardo su bile kurve, sve lepe žene su bile kurve. Živele kurve. Kurve uvek bolje prođu - rekla je Mitrovljeva bez pardona, a Marija joj je kao iz topa odgovorila:

- Vidim kako si prošla letos. Tučena i šutirana, smrdela si. Ja bih te u dupe šutirala da sam tvoj muž. Videla sam kako si prolazila u životu! Ti ćeš kao baba da budeš kurva, i sa 70 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana sa Edisom

- Ne dotiče me šta ti pričaš. Tvoja ćerka se je*e u svakom rijalitiju - odgovorila je Dragana.

Inače, ovo nije prvi put da je Dragana prozvala Vladimira Tomovića, sa kojim je, kako je kasnije navela, bila u šemi kako bi terala inat ljubavniku Edisu. Bili su intimni u izolaciji, a Dragana je nakon toga pred svima izjavila:

- On je meni rekao: "Kako bih te sada napunio!" Ja sam rekla: "Ne, ni slučajno!" I on je uzeo ovako, pošto sam ja spavala u šortsu i imala gaće, hteo je da mi svuče šorts. Ja sam rekla: "Nemoj, Vladimire, ni slučajno!" Kada sam ga pomerila, rekla sam mu da se skloni. On se čovek udaljio se od mene i ispraznio se. To mi se nije desilo u životu. Svršio za deset sekundi. Ja ga zvala Zeka Peka - ispričala je Dragana i nasmejala je ekipu sa kojom je tom prilikom sedela u pabu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željka

28.12.2019 08:48

Dragana je javno priznala da je prostitutka. Više sponzoruša.

Milenko

28.12.2019 08:51

Jadan Draganin sin Jovan. Kako li će dete reagovati na to da mu je majka priznala da je prostitutka? A njegovi drugari?