Sve pršti od ljubavi: Ermina i Gagi obnovili romansu i u Novu godinu ulaze nikad zaljubljeniji!

Autor: Pink

Zadruga

30.12.2019

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos aktuelnih zadrugara Gagija Đoganija i Ermine Pašović takođe je često jedna od tema u Beloj kući tokom sastanaka za crnim stolom, ali i među zadrugarima. Ermina je u "Zadrugu" ušla kao devojka Baneta Čolaka, međutim njihova veza nije dugo trajala. Nakon toga Čolak je uplovio u romansu sa Ivanom Krunić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/facebook.com/Ermina Mina Pasovic
Ermina i Gagi

Ermina je pred kamerama govorila kako je sa Gagijem samo prijatelj, dok je Đogani otkrio da ga je ona u spoljnjem svetu poljubila na jednom parkingu. Ona je to oštro negirala, a na kraju je Đogani otkrio i da su se često dopisivali putem društvene mreže Fejsbuk.

Nedavno su priznali i da se ponovo vraćaju simpatije između njih, a Gagi je istakao da mu se dopada što je Ermina vratila svoju staru energiju iz perioda kada se sa Pašovićevom dopisivao na Fejsbuku.

Međutim, pre nekoliko dana Gagi i Ermina imali su žestoku svađu, nakon pogrdnih reči koje je ona njemu uputila. Đogani je tada pobesneo, zahtevao da se iseli iz kreveta u kom spava do njega, ali i bacao njenu šminku. Ipak, sinoć je došlo do ponovnog pomirenja, te Gagi i Ermina u Novu godinu ulaze srećni, nasmejani i otvoreni za novu šansu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lisac

30.12.2019 18:39

Treba li da verujemo da je ovo ljubav? Naravno da ne.