(VIDEO) David je baš ljubomoran: Ana Korać otkrila Tomoviću kako će Dragojević reagovati na poljupce!

Autor:

Zadruga

01.01.2020

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović je poveo iscrpan razgovor sa Anom Korać, te je ispitivao Anu Korać o vezi sa Davidom Dragojevićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Naime, Crnogorca je zanimalo kako David reaguje kada njoj priđe neki muškarac i da li će ga izjedati ljubomora ako Koraćevu budu zadrugari obasipali poljupcima i zagrljajima.

Ja znam da je on posesivan i ljubomoran, ne znam da li će mu se ovo svideti. Meni on nije simpatičan, to odmah da znaš. On nije ispao fer prema meni. Zanima me kako bi on reagovao na ove neke situacije, zagrljaje, poljupce? - upitao je Tomović Anu.

Ja nikada ne bih dozvolila sebi da pređem neku granicu, da legnem kod nekoga u krevet ili da neko dođe kod mene - odgovorila mu je Koraćeva.

Bezazlenije je da neko legne kod nekoga u krevet, bitna je emocija. Ja znam da je ljubomoran, posesivan, znam ja to. Meni je devojka više zamerila što sam ja rekao da sam zaljubljen u Draganu Mitar, nego ono što sam se ja sa tim devojkama mazio - pričao je Tomović.

David je baš ljubomoran. Rekla sam nu da ništa ne bih uradila da ga povredim. Ipak smo mi zajedno godinu dana. Imamo to neko poverenje. Ako se razočaram, ja ću patiti - pričala je Koraćeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading