(VIDEO) Stravično! Zola nasrnuo na Miljanu jer mu je pobacala stvari: Obezbeđenje reagovalo!

Autor:

Zadruga

01.01.2020

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su nastavili žestoku raspravu koju su započeli tokom sinoćne žurke. Naime, Miljana je sinoć pokušala da se uvuče Zoli u krevet, a on ju je odgurnuo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

Zbog toga je Miljana pobesnela, pa je nasrnula na njega, a potom mu bacila lične stvari. Tokom večeri, njihov sukob je nastavljen, a uvrede su pljuštale sa svih strana.

Mamu kad ti k*raju u šupak. Ti ni ne znaš ko ti je otac deteta. Kad tata udara šakom u glavu. Ti prijavljuješ za nasilje - vikao je Zola.

Tvoja mama je k*rvetina, nije moja. Tvoja mama je k*rva nije moja. Nije drugačije dete ni moglo da bude kad mu je majka k*rva. Roditelji nemojte ostavljati svoju decu, da ne bi bili ovakvi - provocirala je Miljana.

Mama ti se j*be u šupak za 20 evra. Miljana, kako te nije sramota. Miljooo, sram te bilo, uništavam te. Gde ćeš Miljo, da ti ja pokažem ko je ovde tata - vikao je Zola.

Obezbeđenje je sve bilo prisutno tokom njihove svađe kako ne bi došlo do većeg okršaja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željko

02.01.2020 10:54

Obezbedjenje ne dozvoljava Zoli da uzme svoje stvari sa kreveta, a Miljani dozvoljava da uzima Zoline stvari i uništava. Kakvo nameštanje "situacije u kadru".

Odgovori 10 0
Mirka

02.01.2020 12:51

Vise ne gledam ovaj kupleraj. Tacka je stavljena . Citam malo ove naslove . Promocija Pinka za nasilje zena nad muskarcima ( zena sam ) dostiglo je VRHUNAC! Treba blokirati izlaz iz Zadruge da svi ostanu unutra.