Nastavlja se rat iz prve Zadruge: Evo šta je Luna poručila NJOJ!

Autor:

Zadruga

02.01.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje, očita netrpeljivost i neraščišćeni računi između Lune Đogani i Sanje Stanković se, po svemu sudeći, neće raščistiti ni u novoj 2020. godini.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Već na samom startu aktuelne godine usledila je nova runda sukoba nekadašnjih prijateljica i to zbog, naravno, Sanjine devojke Jovane Tomić Matore.

Sanji je, naime, zasmetalo to što, kako kaže, Matora u najluđoj noći nije odvajala pogled od Lune, koja je tada gostovala u "Zadruzi". Očekivano, usledila je ljubomorna scena i žestoke kritike koje je Matoroj uputila danas, budući da proslavlja slavu, a potom je Sanja u izjavi za naš portal priznala zbog čega je kivna na svoju emotivnu partnerku.

- Ja Jovanu vrlo dobro poznajem i kada sam joj videla pogled, kako gleda Lunu, sve mi je bilo jasno. Ako ćeš da glumiš šmekera, onda će i da dobije takvu poruku kakvu je i dobila. Vidno je flertovala sa njom. I da, ja smatram da Jovana nikad nije prebolela Lunu! Jako je ružno sa Jovanine strane što je Nadeždi rekla:"Ne mogu da ustanem da se pozdravim sa tobom zbog noge". A kada je Luna ušla, samo što nije prohodala. Veliko razočaranje je iz razloga što zna u kakvom smo odnosu Luna i ja, i pritom svi znaju zbog čega smo imale svađe Jovana i ja u "Zadruzi 2" - objasnila nam je Sanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sanja

Povodom ove Sanjine izjave oglasila se i Luna. Evo koji je komentar ostavila. 

- Stvarno nemam šta da kažem, nemam komentar na to, stvarno - bilo je sve što nam je rekla Luna.

Podsetimo, tokom Luninog učešća u "Zadruzi" otkriveno je da su se ona i Matora pre nekoliko godina poljubile, a zbog svega toga Sanja je u više navrata dovodila odnos njih dve i ulazila u rasprave kako sa svojom devojkom, tako i sa Đoganijevom.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy
Jovana i Matora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđela

02.01.2020 23:18

Matora i Luna su bile u vezi nekoliko meseci. Tako je jednom izjavila Matora.

Odgovori 12 1
Šofer

03.01.2020 11:52

@Anđela - Zbog ljubavne veze sa Lunom u svadji Matora i Anabela.

Odgovori 11 1