(VIDEO) Dalila i Dejan upropastili Koraćevoj veče: Ana plakala kao kiša, u Beloj kući zavladala tišina!

Autor:

Zadruga

03.01.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnoj "Igri istine" Mina Vrbaški je postavila pitanje Ani Korać, a ono je glasilo: "Dalila je odgovorila na pitanje, ti si ušla, nisi toliko pričala sa njom. Zanima me šta se tu desilo, da li ćeš ti sa njima da pričaš i da popraviš to".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać u suzama...

- Ja sam htela sa njima da razgovaram za Novu godinu, tu smo do jula, pa imamo vremena. David i ja se nikad nismo oglašavali. Prvo je krenula priča ispred paba, Dalila je rekla da je David smeće, mi se ni tad nismo oglašavali. Kasnije se Tara svađala sa Dejanom, on je rekao da smo mi iste. Posle je bilo ono oko kačketa, Dalila je rekla da je Jelena ista kao ja perfidna. David je tad napisao: "Samo kad Dalila nije perfidna". Posle su rekli da David hoće da ispadne žrtva. On nijednu ružnu reč nije rekao za vas... Već je rekao da mu je razvod roditelja teško pao, rekao je da je Dejan bio slatko dete, da je voleo da ga štipka kad je bio mali. Rekli ste da smo dukserice poslali iz koristi - rekla je Ana, a onda se rasplakala.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

03.01.2020 14:02

David i Dalila najzlobniji zadrugari. Vatra im izbija iz usta. Vatra iz pakla.

Odgovori 15 1