Plakao je svaki dan zbog mene! Otkriveni šokantni detalji mučenja popularnog pevača: Marko Đedović priznao šta mu je sve radio!

Autor:

Zadruga

03.01.2020

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović je sa Zoricom Marković i Erminom Pašović pričao o provokacijama i svađama koje je imao sa Milošem Bojanićem, koji je čak plakao zbog njega.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Marko Đedović...

- Znaš šta sam mu radio. Pričao sam kako mu je žena malo starija od sinova, pa sam mu pričao da je ženu bolesnu od raka ostavio kući. Rekao sam mu da je ološ, p*čka matora. On nije znao šta će sa mnom, pa je plakao Mići. On je napao Sašku i Miću, pa na mene. Ja sam mu sakrio mašinicu. Ja sam mu rekao da će plakati, on je rekao da će da mene j*be, ja sam svoje ispunio, sad neka on ispuni njegovo. On je plakao svaki dan zbog mene - pričao je Đedović, pa nastavio.

- Ja ga pitam kako funkcioniše s*ksualni život ljudi kada je jedno starije, drugo mlađe. Kažem da ona ima 40 godina, on 70 i kusur. Vidim ja da njega udara kompleks da mu se ne diže k*rac. On meni kaže: "Hajde da se takmičimo, da vidimo ko može više od mene". On je izludeo sa mnom - pričao je Đedović dok su ga zadrugarke slušale.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miloš Bojanić...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

03.01.2020 22:49

Loš čovek.

Odgovori 16 0