Svaki Božić preplačem zbog majke: Miroslav Miki Đuričić u februaru ulazi u "Zadrugu"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pčelaru Miroslavu Mikiju Đuričiću skidaju nanogicu u februaru, a on uveliko pregovara sa produkcijom televizije Pink da uđe u "Zadrugu"! Kako mu je potreban novac jer mesecima ništa nije mogao da radi s obzirom na to da je od juna u kućnom zatvoru zbog prebijanja bivše devojke Nadežde Biljić, Đuričić je primoran da ponovo postane učesnik rijaliti-šoua, a za Rijaliti je Mikijev dobar prijatelj sve potvrdio.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Miki Đuričić

- Tačno je da će ući, sada pregovaraju samo oko honorara. To što Miki neće nikome da se javi na telefon nemojte da mu zamerite, mnogo je osetljiv zbog svega. Prvo je toliko dugo zatvoren u kući, a sada oko ovih praznika je pogotovu emotivno skrhan. Juče sam bio kod njega da ga posetim, sav je skrhan. Rekao mi je:"Druže moj, kad god dođu ovi praznici, meni dođe da me nema, da umrem, sve me stigne. Otkad mi je majka umrla, svaki Božić preplačem. Lakše bi mi bilo da imam svoju decu, a ovako bez svih njih, ja sam toliko loše, ne mogu da ti opišem koju tugu osećam - citirao je Mikijev drug pčelara, pa nam dodatno ispričao šta je rekao:

- Kad uđem sada u "Zadrugu", ako pronađem srodnu dušu, ženim se sigurno, nema šta da čekam! Dete želim da dobijem hitno! Samo to bi moglo da me izvede na pravi put i da konačno prestanem da razmišljam o prošlim vremenima.

Kad uđe u "Zadrugu", Miki hoće da nađe ženu koja bi mogla da mu rodi dete jer ga trenutno samo to zanima

Kako navodi isti sagovornik, Đuričić se veoma promenio, sazreo je za ovih nekoliko meseci koliko nosi nanogicu i zarekao se da više nikada neće da izaziva sudbinu i da će svaki svoj postupak od sada dobro da analizira.

Inače, Mikijeva majka Mirjana umrla je 2016. godine, a Đuričić je veoma bio vezan za nju.

- Mirjana se namučila, žena je godinama bila bolesna. Imala je slab kapacitet pluća, pa je jako teško disala. Miki joj je kupio aparat za disanje koji košta 3.000 evra. Odneo je taj aparat u Kupinovo, pozdravio se sa njom, a ona je istog dana umrla u popodnevnim časovima. Maltene mu je na rukama izdahnula - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Vraća se ponovo u Zadrugu

 Kad god dođu ovi praznici, meni dođe da me nema, da umrem, sve me stigne. Lakše bi mi bilo da imam svoju decu, a ovako bez svih, ja sam toliko loše, rekao je pčelar iz Kupinova

Ove navode tada je potvrdio i Đuričić, koji je za medije ispričao poslednje trenutke sa majkom.

- Moj otac Mirko mi je rekao da je mama dobro i da spava, a kada sam ušao u njenu sobu, ležala je sa aparatom za kiseonik i stvarno je delovalo kao da spava. Međutim, kada joj je tata skinuo aparat, ona nije davala znake života, već je bila preminula. Ne znam kako ću sada bez nje, nema više moje Mire - rekao je kroz suze Miki Đuričić neposredno posle njene smrti.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Imao probleme sa kriminalcima

Miki je pre nekoliko godina uzeo novac od jednog kriminalca iz Novog Sada, a zbog neplaćenog duga je ozbiljno pretučen.

- Miki je uzeo pare od kriminalca iz Novog Sada, obećao je da novac vraća za mesec dana. Prošlo je više od četiri meseca, čovek ga je zvao, slao mu poruke, tražio ga po Kupinovu, a on je nestao. Nakon toga saznao je da se krije u jednom selu kraj Kupinova kod jednog druga, pa je otišao sa svojom ekipom i isprebijao ga. Miki je dobro prošao i, s obzirom na to da je krvnički pretučen, nije imao neke veće povrede, ali je bio ugruvan, nije mogao deset dana da se pomeri od bolova, kamoli da ustane - govori izvor blizak Mikiju.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Potrošio brdo para na renoviranje kuće

Miki Đuričić potrošio je nekoliko hiljada evra na renoviranje kuće, zbog čega je sada pred bankrotom.

- Miki je stalno kačio slike radova na svojoj kući, a potrošio je mnogo para da bi dozidao kupatilo, veliku dnevnu sobu, trpezariju i spavaću sobu kako bi se totalno odvojili od njegovog oca Mirka. Za nameštaj je samo dao oko 2.000 evra. Napravio je mermerne podove, pa centralno grejanje, koje ga je isto mnogo koštalo. Njegov otac Mirko se samo krsti kad stigne neki kamion, pa krenu da istovaraju robu i nameštaj, ali ćuti, šta će... I on živi o njegovom trošku - navodi izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bibi

06.01.2020 12:03

Pa onda prelazim da gledam i glasam za Parove. A vi uvodite osudjene nasilnike koji tuku zene, omalovazavaju ljude i samaraju prijatelje. Srecan vam Badnji dan.

Domar

06.01.2020 12:19

Nasilnici ne plaču.