Trudnu je vukao po ulici i pretio! Otkrivamo najveću tajnu učesnice "Zadruge": Dragana Mitar ima još jedno dete koje je dala na usvajanje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar smatra se najkontroverznijom učesnicom treće sezone rijalitija "Zadruga" zbog afere sa Edisom Fetićem, koji je oženjen, ali i ljubavnog trougla koji je napravila uključivši Vladimira Tomovića. Kako Rijaliti saznaje, Mitrovljeva je sa 17 godina ostala u drugom stanju sa momkom koji je već u gradu bio poznat kao problematičan i koji ju je maltretirao, pa je majka Jadranka Mitar naterala da da dete na usvajanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Naime, kako izvor blizak Mitrovljevoj navodi, Dragana je upoznala tog momka u klubu. Bila je naivna, mlada devojka, a svidelo joj se što je ostavljao utisak zrelog muškarca.

- Dragana bila klinka, tek je počela da izlazi. U klubu je videla tog dečka, nekoliko godina starijeg. Bio je nabildovan, istetoviran, u skupoj garderobi sa opasnim društvom. Njoj se dopalo što je gradski šmeker, a iste večeri su se smuvali. Viđali su se nekoliko meseci, a ona je krila od roditelja s kim se zabavlja jer je čula priče o njemu da se bavi mutnim poslovima i da je opasan, ali nije želela da veruje u to - počinje izvor priču i otkriva šta se dogodilo kada je ostala u drugom stanju.

Trudnu ju je vukao po ulici i rekao joj: Bićeš moja ili ničija. Ti si majka mog deteta

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar
Dala dete na usvajanje kada je bila maloletna

- Kada je saznala da je trudna, uhvatila ju je panika, uopšte nisu planirali dete, imala je jadna tek 17 godina. On ju je ubedio da ne abortira i da ne govori roditeljima da je trudna sve dok ne počne da joj se primećuje stomak. Kada je priznala majci da čeka dete, zamalo ju je šlog strefio. Već je bilo kasno za abortus, tako da nije imala druge nego da rodi. Tada su počeli problemi s dečkom. Majka joj je zabranila da se viđa s njim i rekla joj je da mora da da dete na usvajanje jer je ona previše mlada da se zarobi na takav način i sa takvim čovekom, a on je poludeo. Trudnu ju je vukao po ulici i rekao joj: "Bićeš moja ili ničija. Ti si majka mog deteta." Dragana je tad shvatila u šta se upustila i koliko nije razmišljala, te je odmah po porođaju dala dete. Njega je prijavila policiji i dobio je zabranu prilaska. On je pokušavao posle da nađe to dete, ali uzalud. Dragana nikad više nije govorila o toj temi jer je previše bolna za nju. Posle je dobila sina Jovana i zbog toga je toliko vezana za njega - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Draganinom majkom Jadrankom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Foto: prntscr Pink TV

Jadranka: Moja ćerka je dno dna!

Majka Dragane Mitar, Jadranka, ne podržava svoju ćerku u rijalitiju i, kako i sama kaže, Draganino ponašanje je zabrinjavajuće, te ne stoji da se jedna majka tako ponaša.

- Moja ćerka me je mnogo razočarala, njeno ponašanje je dno dna. Ne znam šta se desilo u njenoj glavi. I ne gledam više, ne znam šta da vam kažem, to nije moje dete. Oduvek je sve radila na svoju ruku, ali sada je preterala, ne podržavam njeno ponašanje niti ono muvanje sa momcima - rekla je besno Jadranka.

Foto: instagram.com/dragana_mitar, pavle777

Pavle: Dragana je lažljiva kurva!

Pavle Jovanović, bivši ljubavnik Mitrovljeve, osuo je paljbu po Dragani i uputio joj užasne uvrede. On je najviše poludeo kada ga je ona pominjala u rijalitiju sa Vladimirom Tomovićem, pa je tada prokomentarisao da je konačno pokazala pravo lice:

- Što volim kad me spominje lažljiva kurva, koja je pokazala pravo lice u poslednjih nekoliko dana, a i onaj biseksualac što udara devojčice od 22 godine, pa ako ima taj famozni snimak, nek objavi šmeker da mu lakše uzmem pare pošto laže kao pas - napisao je Jovanović na društvenim mrežama.

Foto: ST/D. KADIĆ

Gubi starateljstvo nad sinom!

Zbog skandaloznog ponašanja Dragane Mitar u Centar za socijalni rad u Beogradu pristigle su brojne prijave, zbog čega su službenici 11. decembra zakucali na vrata Draganine majke Jadranke zbog njenog sina Jovana (5), kojeg ima iz braka sa Sinišom Dragutinovićem. Kada izađe iz rijalitija, očekuje je borba za starateljstvo, ali sudeći po njenom ponašanju do sada i zapisniku u Centru za socijalni rad, dete će najverovatnije pripasti ocu Siniši, koji ga svakodnevno viđa kod babe i dede.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Uros

06.01.2020 10:50

Rekao izvor?

Odgovori 11 0
Domar

06.01.2020 12:18

Da je ona vezana za sina Jovana ostala bi sa sinom.

Odgovori 10 1