Napad na Tomovića: Posle tuče sa Ivinim drugom, Vladimir kažnjen!

Autor:

Zadruga

06.01.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimri Tomović je prema mišljenju mnogih bio jedan od favorita za pobedu u rijalitiju Zadruga. Ipak, njegov buran temperament ga je još jednom doveo do toga da zbog nasilja bude diskvalifikovan iz ovog programa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Podsetimo Vladimir je ušao u fizički sukob sa momkom iz hrvatske, koji je u Zadrugu ušao kao ivina podrška, a već sutradan se sukobljavao sa Mensurom i Miljanom, što je bila kap koja je prelila čašu.

Nakon izbacivanje, on se oglasio na svom Instagramu i izvinio se svima zbog svog ponašanje objašnjavajući da je stanje svesti promenjeno u zatvorenom prostoru te da je radio neke stvari koje ne bi spolja, a koje ne želi ni da opravdava. Pored toga, Bladimri je dokazao da neko pokušava da mu podmetne "sukob" sa Osmanom Karićem lažiranjem poruka koje us navodno poslate sa njegovog profila na Instagramu.

Iako je bilo dosta onih koji su ga kritikovali,. njegov instagram profil je počeo drastično da raste po broju pratilaca, pa je dobio zabranu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Diskvalifikovan zbog tuče

On se oglasio u svom storiju i objasnio šta se desilo.

- Instagram je zbog mnogo interekcije sa mojim profilom zabranio da do 12.1.2020. godine objavljujem fotografije, zapraćujem nove ljude, lajkujem slike...

To je automatizovan servis koji kada vidi nagli skok pratilaca udari zabranu na nedelju dana. Ne zamjerite. Ostaju samo poruke u DM pa udrite šta vas zanima - napisao je Tomović u objašnjenju.

Foto: instagram.com/vladelije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miki

06.01.2020 13:29

Sramota za Instagram.

Odgovori 10 0