(VIDEO) Obuzele ih emocije: Nakon uvreda za Dragojeviće, Dejan i Dalila završili u suzama!

Autor:

Zadruga

07.01.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku sinoćnjeg programa, Dejan Dragojević uputio je žestoke reči na račun članova svoje porodice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila i Dejan

Kada su po završetku emisije došli u spavaću sobu, Dalila se rasplakala, objašnjavajući Dejanu da ne može više da podnese da je krive za raskol u porodici Dragojević.

- Nemam snage da se objašnjavam sa ljudima ponovo, ide mi se kući. Opet neko ko je željan medija radi isto. Znam ko je krivac glavni za sve. Ja debil oprostim, kao pustim da uđe u kuću, mislim sve kul kao. Tata zna šta je istina, zna da smo je pozvali na rođendan. Koriste priliku apsolutno za sve, kao da smo klošari, koji nisu ništa uradili u životu, šta bi bilo da smo uličari, da smo kockari i narkomani, šta bi onda? Ovako nemaju šta da kažu, nego da te je Dalila odvojila. 100 puta sam ti rekla da ideš sam, ti si taj koji si govorio da nećeš, da nećeš da ideš tamo gde me mrzi i ja sad sa debilima treba da se objašnjavam - govorila je Dalila kroz suze.

- Rekao sam ti da se maneš toga, šta šta radi, kao da je prvi put. Ja sam tebe izabrao zato što si jaka. Nemoj da se nerviraš i da plačeš, budi jaka kao što jesi - bodrio je Dejan.

Ceo razgovor poslušajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miki

07.01.2020 12:21

Ne poštuju šta njegova majka kaže a poštuju njenog oca kao boga. Majka im ništa loše nije kazala. Samo im njen otac "prenosio" njene reči, koje možda nikada nije izgovorila. I njemu veruju a njoj ne.