(VIDEO) Zbližili se ponovo: Gagi Đogani priznao šta oseća prema Ermini, pa poželeo jednu želju!

Autor:

Zadruga

07.01.2020

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon razgovora sa Markom Janjuševićem Janjušem, Drvo mudrosti je pozvalo i Gagija Đoganija u Rajski vrt. On je odmah poželeo srećan Božić, pa ispričao kako se oseća zbog odlaska Sanija Ibraimova, a zatim otkrio kakve emocije postoje između Ermine Pašović i njega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/facebook.com/Ermina Mina Pasovic
Gagi Đogani i Ermina

- Srećan Božić. Lep je dan, super se osećam. Sani fali, nedostaje, prvi put je bilo malo teže. Ja sam emotivac, dobro si primetio. Svi moji su bili tu za Novu godinu, zbog toga se dobro osećam. Danas je praznik, svi smo veseli - rekao je Gagi, pa dodao:

- Ermina i ja smo okej, pričamo, sve je u najboljem redu, ona spava tu do mene. U korektnim smo odnosima. Vidim da je ona isto srećna i zadovoljna. Napreduje, ne znam u kom smislu. Dobra je ona, to što se onako ponela prema meni, bila je kivna. Oprostio sam joj, ja sam takav. Ona nije zaljubljena u mene, mislim da me ona sada poštuje kao prijatelja, da ne razmišlja da bude sa mnom. Ne znam šta da kažem. Ne gledam ni ja nju tako, gledam da budemo u dobrim odnosima i da ostanemo prijatelji. Da li se ja njoj dopadam, da budem sa njom, ne znam - dodao je Đogani.

- Da li mogu da te zamolim da vidim novi Lunin spot. Voleo bih da ga vidim - upitao je Gagi.

- Preneću tvoju molbu Velikom šefu - reklo je Drvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading