(VIDEO) Ana Korać konačno priznala šta sve Davidu smeta, pa progovorila o odnosu sa Janjušem!

Autor:

Zadruga

08.01.2020

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš izabrani su za potrčke od strane ovonedeljnog vođe, a kamere su propratile kako se njih dvoje šale u izolaciji, pričaju i pokazuju da su odličnim odnosima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Tako je Lepi Mića postavio pitanje u emisiji radija ,,Amnezija" njegovoj cimerki, da li smatra da će to njenom vereniku Davidu Dragojeviću možda zasmetati.

 

Ja ništa ne radim loše, imam pravo da radim šta ja hoću. David mi je samo rekao da ne treba da radim nešto što ja ne bih volela da on radi. Janjuš i ja smo se zezali za čokoladice, neću sigurno samo da se svađam i psujem majke i očeve - rekla je Ana i dodala:

Ja sam dobila informaciju da je uneo nožice od praseta u izolaciju, pa sam ga zamolila da to izbaci.

Naš odnos je kroz neku šalu, mi se šalimo i imamo granice, nećemo ih prelaziti. Ja sa njom najviše vremena provodim sada, jer smo u izolaciji. Najdraža mi je Ivana Šopić, to sam rekao već. Ja nikoga nisam ugasio, samo sam iskren i koja mi je jedina osoba draga. Ovo ostalo, mogu da se šalim - rekao je Janjuš.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

08.01.2020 21:23

Odlično su se skapirali. To nam treba. Šala, zabava i igra. A ne svadje i tuče.