Sramno ponašanje za svaku osudu: Dalila ponižava osobe sa invaliditetom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Dalila Dragojević koristila je diskriminišući govor protiv osoba sa invaliditetom i osobama koje se nalaze u invalidskim kolicima.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Dalila i Dejan Dragojević

Starleta iz Tuzle je u toku preksinoćne emisije u svađi sa Ivom Grgurić na neprimeren način pominjala osobe sa invaliditetom. To se dosad često dešavalo Maji Marinković i Miljani Kulić, koje zbog ovoga nisu bila kažnjene ni opomenute.

Naime, tema je bila Iva Grgurić, koja je navodno bacila oko na starletinog muža Dejana Dragojevića, pa je Dalila izgovorila sramne reči i uvredila osobe sa invaliditetom.

- Ja znam da se tebi Dejan dopada, gledaš ga, ne skidaš pogled, ali njemu se ne sviđaju devojke kao što si ti, neko ko je bio sa invalidima kao što si bila ti. Neka koja je bila sa dedom u kolicima njemu ne može da se dopadne - rekla je Dalila Ivi.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Dalila i Dejan

Zbog ovih reči na društvenim mrežama su osvanule mnoge kritike na Dalilin račun, pa su se mnogi pitali zbog čega produkcije nije reagovala i što nije zabranila ovakav govor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srba

10.01.2020 11:16

Ovaj put nije vredjala. Samo je ukazivala na sponzorušu Ivu i njenu ljubavnu vezu sa 20 godina starijim bogatim čovekom u invalidskim kolicima.