Rodila sa 15 godina, sa sinom nije imala nikakav odnos: Zorica Marković prljavi veš iz prošlosti krije kao zmija noge!

Autor: Blic

Zadruga

11.01.2020

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković, koja trenutno boravi u "Zadruzi", gotovo da i ne govori javno o svojoj burnoj prošlosti. Ipak, o nekada ne tako harmoničnom odnosu sa sinom nema ko nije spekulisao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

Naime, Zorica starijeg sina Dejana rodila je kada je imala 15 godina. Dobila ga je sa harmonikašem iz Kosjerića, mesta u kojem je rođena. Međutim, brak nije potrajao, a nakon razvoda ona je napustila zavičaj.

Sina Dejana, koji je pripao ocu posle razvoda, Markovićeva je tek ponekad viđala tokom njegovog odrastanja, a on joj je to godinama zamerao, pisali su mediji svojevremeno. Zorica danas ima odličan odnos sa decom i uveliko gradi kuću za njih i njihove porodice, od novca koji je zaradila boraveći u rijaliti programima godina unazad.

Zorica i njen sin danas se redovno viđaju i čuju, te imaju pravi odnos majke i sina, a ona je to javno istakla u više navrata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading