(VIDEO) Ronila gorke suze: Dalila napisala Dejanu pismo posle koga su svi plakali!

Autor:

Zadruga

11.01.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević svoju ljubavnu priču započeli su u rijalitiju Parovi, a trenutno ih gledamo u Zadruzi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević

Iako mnogi ne veruju u to da rijaliti ljubavi mogu da opstanu, Dalila i Dejan su dokazali suprotno kada su svoju vezu učvrstili brakom, za koji se činilo da je malo poljuljan nakon što je Dalila otvoreno flertovala sa Stefanom Karićem u Zadruzi.

Još tokom trajanja Parova, gostujući u jednoj od emisija posvećenih pomenutom rijalitiju, Dalila je Dejanu pročitala emotivno pismo koje mu je napisala, a nakon koga su se svi u studiju rasplakali, na čelu s voditeljkom Jovanom Jeremić.

- Želim da znaš da si došao u moj život kad sam bila u najgorem mogućem stanju. Hvala ti što si od momenta kada si ušao u vilu uvek bio uz mene i borio se zajedno sa mnom. Hvala ti što nisi dozvolio da niko manipuliše tobom i što nisi poklekao ni u jednom momentu kad su svi bili protiv mene, što si pokazao koliko imaš jak karakter i čvrst stav, i da niko nije mogao da promeni tvoje mišljenja o meni. Hvala ti što me nikada nisi izdao i što nisi dozvolio da nas rastave i što si se borio za nas. Hvala ti što si bio uz mene u najgorim trenucima, kada su svi pokušali da me slome i što nisi dozvolio da me ponize i povrede. Hvala ti za sve savete koje si mi dao i svaki out kada si me tešio i kada sam mislila da ne mogu više da izdržim, ti si se borio za mene. I znam, da nije bilo tebe, ja nikada ne bih pobedila, i ti si taj koji je zaslužan za moju pobedu, tj. našu pobedu. Ja sam se ceo život borila sama, a pored tebe sam naučila da spustim loptu i da nemam taj gard, i da je OK kad imaš nekog... - trudila se Dalila da ne zaplače, pa nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- ... uz sebe i da ne moram sve sama. Pokazao si mi šta je pravi muškarac. Hvala ti što sam pored tebe od divlje lavice postala mala umiljata maca, što si iz mene izvukao sve ono najbolje i što sam sa tobom konačno ona prava ja. Ja sam mislila da sam znala šta znači voleti, biti voljen i šta je ljubav, ali sam shvatila da sve ono pre tebe nikada nije postojalo i da je magla. Ti si me naučio i pokazao mi kako je to biti voljen i voleti, šta znači prava ljubav. Hvala ti što si mi vratio veru u nadu i u život. Sve ono što sam mislila da sam izgubila i da nema rešenje, ti si vratio u moj život, i što smo krenuli od nule zajedno, i što koračamo ruku pod ruku ka uspehu, ne gledajući nazad, samo napred - rasplakala se Dalila.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Hvala ti za sva iznenađenja, što se trudiš za svaki novi dan, i bolji od onog prethodnog. Sve dok imam tebe pored sebe, ja se ne bojim budućnosti. Hoću da znaš da si moje sve. Ti si moj život i moja ljubav, vazduh koji dišem. Najviše volim osmeh tvoj i tvoju neiskvarenu čistu dušu. Ti si smisao mog postojanja i najsavršenije stvorenje. Više nego ikada verujem u sudbinu i u boga. Ponosna sam što sam tvoja žena. I hoću da znaš da si uvek moj prioritet, moj broj jedan i da si moje sve na ovom svetu. Sa tobom do kraja života. Nikad neću dozvoliti da te iko povredi ili ponizi. Za tebe ću život da znam. I znam da ćeš biti najbolji otac kao što si najbolji čovek i najbolji muž. Hvala ti što postojiš, živote moj - zaključila je Dalila, a onda su i ona i Dejan briznuli u plač. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

12.01.2020 10:42

Kakav odron i sljam od zene. Zlo kakvog nema.