Ovo je pravi razlog sukoba braće Dragojević: Dejan saznao za probleme u koje se David uvukao, mogao celu porodicu da dovede u opasnost?!

Autor: Svet

Zadruga

11.01.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan i David Dragojević davno su se posvađali, a navodno nisu prestali da pričaju zbog Dejanove žene Dalile.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Dejan...

- Neki su krivili Aleksandru da je navodno razdvojila braću, a neki su za isto optuživali Dalilu. Njihov loš odnos datira još od ranije, još pre rijalitija "Parovi" u kom su zajedno učestvovali. David je stalno išao u Ameriku na po par meseci da radi i tamo je napravio neki ozbiljan problem, za šta je Dejan kasnije saznao - kaže izvor i dodaje:

- Javio mu se čovek iz Amerike koji mu je ispričao u kakve ga je probleme David uvukao, takođe je rekao Dejanu da sve može dokumentovano da mu dokaže. Dejan je dao bratu do znanja sve što zna o njemu i od tada su se njihovi odnosi promenili. Dejan smatra da je mogao celu porodicu da dovede u opasnost. Povrh svega, njihova majka Biljana stala je na stranu starijeg sina, pa je još odbila da Dejanu i Dalili da kuću u kojoj bi živeli, već smatra da je David stariji i da sve treba da ide po redu.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
David i Dejan...

- Dejan je tada odlučio da prekine kontakt sa majkom, a nakon venčanja sa Dalilom, na koje njegova porodica nije bila pozvana, prekinuo je svaki kontakt sa Davidom - zaključuje izvor.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stanko

11.01.2020 22:31

Dejan je hipnotisan. Bar se tako ponaša. Kada bi sam ušao u rijaliti osvestio bi se. Kao što se osvestio David.

Odgovori 21 4
Krsta

12.01.2020 17:49

Dejan je omadjijan. Ne zna gde ide i šta radi. Samo trči za Dalilom. Njenog babu poštuje kao boga a svojih roditelja i brata se odrekao.

Odgovori 10 1