ZABORAVI NA DEJANA: Dalila poslala Biljani Dragojević poruku, pa blokirali na svim društvenim mrežama i nju i Davida!

Autor: Pink

Zadruga

12.01.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija dešavanja u "Zadruzi 3" potresla su i iznenadila sve gledaoce ovog rijaliti programa koji pomera sve granice gledanosti.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan...

Naime, juče su "Zadrugu" samoinicijativno napustili Dejan i Dalila Dragojević, te su istog trenutka diskvalifikovani.

David se oglasio u jednoj emisiji na TV Pinku i objasnio šta se dogodilo sa Biljanom Dragojević i bračnim parom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
David Dragojević...

- Oni su nas često spominjali, ja sam se od srca pomirio sa njima, bilo mi je drago. Bila je svađa Tara i Ive, a on je mene spomenuo i Anu uporedio sa Ivom, jedina je Tara rekla Dalili zašto kao Dejanova žena komentarišeš njegovog brata. Što se tiče Nove godine, ja sam tamo ušao kao Anina podrška, znamo koliko su oni pljuvali, kažu da su oni to za smeće rekli u afektu, vrteli su priču da sam ja ovakav i onakav. Pozdravio sam se sa svima, bilo mi je bitno da budem sa Anom, neću je videti šest meseci. Ja sam krenuo prema njima, oni su gledali u sto, on mi se javio, a ona mi nije ni ruku pružila. Onda su opet okrenuli da sam ja kriv. Ta cela priča je potekla tamo negde, pravili su od sebe žrtvu. Od moje porodice prave nešto da bi ispali žrtva, a ništa o svojoj porodici ne pričaš. Mojoj mami je jako teško, ona plače svaki dan. Ona to nije zaslužila, ona nije ostavila Dejana. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljana Dragojević...

- Dalila je mojoj mami poslala poruku da zaboravi na Dejana, tad je mama blokirana na svim društvenim mrežama, Dejan je i mene svugde blokirao, nisam mogao da ga dobijem... Kad god nemaju priču, oni pokreću priču mame, pet puta vrte tu priču. Ona nema 20 godina, pa da može sve to da preživi - rekao je David, a zatim otkrio da su svi problemi u njihovoj porodici počeli kada je Dejan otpočeo vezu sa Dalilom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mate

12.01.2020 18:07

Sad joj i Dragojevići krivi.

Odgovori 12 2