(VIDEO) Danas je tačno godinu dana od kako su se smuvali Luna i Marko: Gagi se prisetio svega, pa priznao nešto što niko nije znao!

Autor:

Zadruga

13.01.2020

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je Ivana Krunić proslavila rođendan, a njeni najbliži su joj poslali mnogobrojne čestitke. U većini je spomenut njen momak Bane Čolak u negativnom kontekstu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Ivana...

Porodica i prijatelji su je savetovali da raskine sa Čolakom, što je nju pogodilo te je završila u suzama. Krunićeva je poslušala njihov savet te ga je ostavila, a zadrugari su pokušali da dođu do rešenja njenog problema. 

- Oni gledaju na svoj način. Svaka svađa Lune i Marka, meni nije bilo dobro. Pio sam lekove, pakao je bio. Kada se pomire, druga je priča. Ja sam srećan kada vidim svoje dete srećno - pričao je Gagi Đogani.

- Oni vide da ona nije srećna - rekla je Maja Marinković.

- Ona je srećna sa njim, kako ne razumeš? - dodala je Natalija Ibraimov.

- Prošle godine sa Zerinom, zbog onoga što je uradio sa Erminom... - pričala je Maja.

- Ja sam bio za to da se Marko i Luna budu zajedno, a svi su bili protivnici, sve najgore o njemu su pričali. Ali ja ne želim da vidim Lunu nesrećnu. Danas je tačno godinu dana kako su se smuvali. Ja ne vidim problem između tebe i Baneta - dodao je Đogani.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Marko, Luna i Gagi...

- On je nju već jednom povredio. Gagi, on je Ermini iste stvari radio. Grickao joj uvo. Ispada da je glumio sve - pričala je Mima Živković.

- Ona sama treba da odluči šta je najbolje za nju. Mog muža nisu prihvatili moji roditelji. Bane je divan prema njoj - dodala je Natalija.

- Udavi je - pričala je Živkovićeva.

- Da li te davi Bane? - upitao je Gagi Ivanu.

- Ponekad, ali i ja njega - rekla je Krunićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Ivana...

- I ja bih voleo da se zaljubim. Ja sam svoju devojku ostavio, rekao sam joj da ulazim u rijaliti, da ne znam šta će da se desi. Rekao sam joj: "Ako me sačekaš, sačekaš, ako ne, ne". Ako se zaljubim, ja ću da budem sa tom devojkom iz rijalitija. Možda se i ona zaljubi - dodao je Đogani.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ješa

13.01.2020 13:13

Gde će se održati proslava?