(VIDEO) Spektakl! Sprema se neviđeni haos u "Zadruzi" za Luninu i Markovu godišnjicu: u Imaginarijumu i ne slute šta ih čeka!

Autor:

Zadruga

13.01.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslava srpske Nove godine u "Zadruzi" uvek je bila spektakularna i burna. Milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanje iz Bele kuće zauvek će pamtiti žurku koju je Veliki šef organizovao za zadrugare u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Marko i Luna

To je bila noć kada su pokrenute mnoge ljubavne varnice. Ana Korać i David Dragojević su krenuli da otvoreno flertuju nakon izlaska njegove verenice Aleksandre Subotić, Mina Vrbaški i Marko Marković su se smuvali, a onda je došao šlag na tortu za rijaliti fanove, prvi poljubac Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Veliki šef je odlučio da i ove godine organizuje gala proslavu za stanare Bele kuće. Mnoge priče su trenutno nerazjašnjene, a mnogi odnosi su krenuli da se komplikuju. Ako gledamo po prošlim godinama, sve to bi moglo da se raščisti ove noći na spektakularnoj žurki u kojoj će uživati i zadrugari i gledaoci.

Lepi Mića se među prvima spremio za večerašnju noć.

Za njim nije kasnio ni ovonedeljni vođa Stefan Kandić Kendi, koji je napravio pravu pometnju svojim odlukama danas. Stefan se odlučio za svečanu kombinaciju, na koju zadrugarke sigurno neće biti imune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ivana

13.01.2020 20:33

Ova z3 je totalni smor,ali bukvalno.Hocemo da Pink sada dovede Marka i Lunu i da ih tamo pomire.

Odgovori 2 14
Tanja

13.01.2020 21:30

@Ivana - Pa vidisda je Srpska NG organizovana samo zbog njih pa ko voli neka gleda ja sigurno necu.

Odgovori 14 3
Ana

14.01.2020 01:54

@Tanja - Aaaa, Tanja ne blamirajte se, zar ste vi poverovali da ce produkcija stvarmo uvesti Marka i Lunu za docek ? Ma od toga nista...

Odgovori 15 0
miki

14.01.2020 12:44

Ne treba pominjati pokojnike za Novu godinu.

Odgovori 12 1