Koraćka i Fetić kriju veliku tajnu: Ana spavala sa Edom, varala Davida, Dragana ništa ne zna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijalitija Zadruga tri, Ana Korać i Edis Fetić imali su intimne odnose za jednu noć, njihovi partneri David Dragojević i Dragana Mitar nemaju pojma šta su im radili iza leđa.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Koarć

Kontroverzni biznismen iz Novog Pazara i starleta poznata po operacijama koje je imala na licu upoznali su se na jednom prestoničkom splavu preko zajedničkih prijatelja i sve su odradili u maksimalnoj diskreciji tako da niko ne može ni da nasluti da su njih dvoje bili više od poznanika.

- Iako Koraćeva napolju stalno potencira kako je u ludoj ljubavi sa Davidom Dragojević i kako je on čovek njenog života, ali nikada nikome nije spomenula da je imala aferu u periodu kada su njih dvoje imali malu svađu, pa se nisu viđali nekoliko dana. Naime, Ana je na poziv prijatelja izašla u jedan popularni klub, posle dužeg vremena. Sve se odvijalo pre nekoliko meseci. Skockala se i izašla kao da nikada pre nije bila u izlasku. U tom društvu u koje je pozvana igrom slučaja bio je i Edis, pa je zajedničkim prijateljima bilo interesantno da ih spoje. Ana je odmah bacila oko na markantnog, dobro obučenog Novopazarca. Flertovala je i skidala ga pogledm, a on nije znao gde se nalazi. Znao je Anu sa TV - a, ali uživo mu je bila još lepša i privlačnija. Kada ga je uhvatio alkohol, I on je odgovorio na flert - kaže izvor blizak Rijalitiju koji se našao na licu mesta u velikom društvu.
RepublikaFoto: instagram.com/e.d.o.s.p.f
Edis Fetić

- Koraćeva je sve radila pametno, da niko ne provali da su se njih dvoje zagledali jedno u drugo. Namamila je Edu da krene za njom u toalet, a onda mu je rekla da ga želi. ''Ajmo odavde, samo ti i ja. Jasno je da me gledaš cele noći. Ne trudi se da sakriješ'' rekla mu je ona. Društvo nije ni primetilo ca su oboje nestali. Otišli su u iznajmljeni apartman gde su vodili ljubav cele noći. Haos su napravili jer je hemija među njima bila nenormalna. Nakon što su dobro zatresli krevet dogovorili su se da nikome ne pričaju šta se desilo, i da nastave kao da ništa nije bilo. Ana i Edo su sada zajedno u Zadruzi, ona samo čeka momenat da krene da ga provocira. Plan joj je da se muva oko njega, da ga provocira ne bi li Dragana Mitar izludela i napravila scenu. Provodiće više vremena sa njim, što će automatski biti karta za ulazak u rijaliti njenog dečka Davida Dragojevića. Edo ne sluti da je Ana skovala pakleni plan da uništi njegovu i Draganinu vezu - završava naš izvor koji je dobro upućen u dešavanja iz Koraćkinog života.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević

RepublikaFoto: instagram.com/maja_marinkovic_official

Edo bio i sa Majom Marinković!

Edis Fetić imao je letos i ljubavnu aferu sa starletom Majom Marinković koja je jedna najboljih drugarica Dragane Mitar.

Njih dvoje su se spanđali na jednom splavu, a onda su završili u stanu gde su imali vrelu akciju. Edo je ujutru pobegao jer je shvatio da je pogrešio, a Maja je ostala ljuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading