Nakon bega iz "Zadruge" dobijaju preteće poruke: Dragojevići prolaze kroz pakao, ne znaju šta ih je snašlo!

Autor: Star

Zadruga

15.01.2020

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević su u subotu pobegli iz Zadruge, nakon što su se posvađali sa Miljanom Kulić. Njih dvoje su zbog toga na kraju diskvalifikovani i moraju da plate kaznu po 50.000 evra. Ipak, njihova drama se ovde ne završava jer po povratku iz rijalitija dobijaju preteće poruke a sumnja se da je reč o fanovima Miljane Kulić, a zbog toga oni ne žele da otkriju svoju trenutnu lokaciju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dalila i Dejan

- Oni su odmah obavestili nadležne organe o pretnjama i nada ju se da će ti bolesnici biti procesuirani. Zaista, poruke koje dobijaju preko društvenih mreža su jezive. Stižu im strašne kletve, pa im pišu kako nikad decu neće imati, to su one baš niske uvrede, a ima i poruka poput: "Pazite gde spavate jer možete sa sve kućom u Bosni da odletite u vazduh" - kaže izvor blizak paru.

Sa druge strane njih dvoje dobijaju i pregršt poruka podrške od fanova, a u policiji su im navodno savetovali da u javnosti ne govore o ovome jer mogu da remete istragu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

15.01.2020 15:40

Lažima prave svoj privatni rijaliti.

Odgovori 10 1