Sve ću otkriti: Dušica nakon pretnji uživo doživela emotivni slom, pa zapretila hejterima!

Autor:

Zadruga

15.01.2020

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabri potez voditeljke Dušice Jakovljević da se javno obračuna sa nepoznatom ženskom osobom koja joj je slala uvredljive poruke, naišao je na podršku od strane brojnih kolega i javnih ličnosti koje su se našle u istoj situaciji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

Dušica je, takođe, pred kamerama istakla da bezobrazluk ne dozvoljava, te da će punim imenom i prezimenom prozvati svakoga ko bude "krenuo" kako na nju, pa tako i na njenu porodicu.

- Ja hrabrost uvek imam i stav uvek imam i nikad ne dozvoljavam bezobrazluk. Svesna sam toga da je format koji ja radim i iza kojeg stojim nešto što izaziva u ljudima emocije, i strast i ostrašćenost, koju ne podržavam. U svakom smislu treba da bude mere i ljudi treba da imaju meru - rekla je ona, pa istakla da će se, od sada, sa svakim ko vređa nju i njenu porodicu obračunati na isti način.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

- Ja bih najviše volela da imenujem svakoga ko mi pošalje ružnu poruku, jer je dosta bilo, to je sve nasilje nad mojom profesijom, i svakoga ću imenom i prezimenom prozvati ko na tako gnusan način želi da uvredi mene i ne samo mene nego i moju porodicu - napisala je Dušica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading