(FOTO) Dragojevići ozlojađeni nakon bega iz "Zadruge": Ako mi progovorimo o nekim stvarima, neće vam biti dobro!

Autor:

Zadruga

16.01.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević samoinicijativno su napustili Zadrugu, a nakon toga brojni rijaliti cimeri rešili su, po svemu sudeći, da ih ojade. Njihove stvari išle su od ruke do ruke - na društvenim mrežama osvanuli su i dokazi da, na primer, Mateja nosi košulju veoma sličnu Dejanovoj, te da Miona ima kapu koja neodoljivo podseća na jednu Dalilinu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila i Dejan

Sa druge strane, gospođa Dragojević požalila se na još jednu neprijatnost putem Instagrama. Naime, profil njenog dragog bio je oboren i to ne samo jednom, već dva puta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

"Samo da vas obavestim da su Dekiju po drugi put oborili zli ljudi Instagram. Kome smetamo 'sitni i nebitni'? Ako mi progovorimo o nekim stvarima koje su se tolerisale hmm, neće biti baš dobro… Rečenica 'smrdiš na loj' vrlo je dobro poznata narodu! Uvek sam znala da narod vidi sve! Narode, hvala Vam na ogromnoj podršci, hvala što sve vidite onako kako smo videli i mi! Hvala vam što ne dozvoljavate da budete zamorčići!" poručila je Dalila svojim fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading