Gospodin Torta imao aferu sa ovom poznatom folkerkom? Nećete verovati ko je u pitanju, Dragana mu se sada sveti zbog nje?!

Autor: Espreso

Zadruga

17.01.2020

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković otkrila je da je Edis Fetić bio u "šemi" sa pevačicom Katarinom Živković.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković...

Pevačica je rekla kako Eda zna iz kafane, kao i da je njegova porodica patrijarhalna.

- Počeo da vršlja po beogradskim splavovima. Oni su mene zvali na rođendan kad je bio Jocin, nisam imala potrebu, jer to nije bilo prijateljstvo, a i nisam mogla da idem jer su mi kod kuće bili majstori. Otkad je izašla iz Zadruge, oni su zajedno. On je večito pravio sr*nja! Razvlačio je godinu i po dana. Ja mrzim takve mehure. Ista priča kao Kija i Sloba - kazala je Zorica i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edis...

- Još je Sloba imao šansu da kaže da se zaljubio, da preda papire za razvod. Da li je to problem? Jeste, ako nemaš m*da! Ovde, imao je godinu i po dana da se razvede, ako je to ljubav, zbog koje si došao ovde, a imaš troje dece. Ona je urbana žena, lepa brate, u p*čku materinu! Gledam ovaj ćuti, oni su tog mentaliteta, ja sam gledala i scene sa Tomovićem, to ne možeš da zamisliš, koja je to strast, drpanje, šta su u izolaciji radili i on mrtav hladan kaže da je to okej, a on ušao zbog nje. Ona se njemu sveti za Katarinu Živković.

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina Živković...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading