(VIDEO) Recite mi šta se dešava, mnogo se brinem: Mali Željko napustio "Zadrugu", Miljana dobila napad panike!

Autor:

Zadruga

18.01.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su se u Beloj kući održale nominacije, pa je tom prilikom na velelepno imanje ušao voditelj Ognjen Amidžić. Miljana mu je odmah, vidno uzmenirena, prišla i zamolila njega i produkciju za pomoć.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Ognjene, jel to držiš pismo u rukama? Mama i Željko su otišli u pola osam kod lekara. U osam je Željko imao zakazano, nema ih još uvek. Mnogo sam uznemirena, ako može produkcija da mi javi gde su, da li su krenuli, šta se dešava - govorila je uznemireno Miljana Ognjenu.

- Kad dobijem info, preneću ti - odgovorio joj je Ognjen.

Međutim, nešto kasnije, Miljana se zabrinula i napravila haos, pošto se Marija i Željko još uvek nisu bili vratili u Belu kuću.

- Ognjene, molim te prijavi mi šta se dešava sa Željkom. U pola osam su otišli, jedanaest sati je, hvata me napad panike... Ruke mi se znoje, glava me boli, nije mi dobro. Mnogo se brinem. Neka mi javi produkcija šta se dešava, gde su, jer se mnogo brinem - govorila je Miljana.

- Javili su da je dobro, čekaju samo neke nalaze i dolaze - smirivao ju je Ognjen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading