Zadrugar krije kriminalni dosije najbližeg člana porodice: Mensurov brat pripadnik "barskog klana"

Autor:

Zadruga

20.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Model i kik-bokser iz Bara u Crnoj Gori Mensur Ajdarpašić, koji je pre nekoliko nedelja ušao u napopularniji rijaliti u regionu "Zadrugu 3", krije od cimera da je njegov rođeni brat Ardijan Ajdarpašić označen kao član ozloglašenog barskog kriminalnog klana, kao i da je u zatvoru od avgusta prošle godine.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Ardijan Ajdarpašić

Brat učesnika "Zadruge" optužen je za pokušaj ubistva Vasilija Boškovića, takođe Baranina, ali na teret mu se stavlja i više krivičnih dela zbog kojih je u nekoliko proteklih godina privođen i lišavan slobode.

Ajdarpašić se tereti da je 5. maja u barskom naselju Čeluga u kladionici "Olimp" sa umišljajem pokušao da ubije Boškovića.

- U trenutku dok je Bošković sedeo i igrao na aparatu za igre na sreću Ajdarpašić je iz pištolj nepoznate marke, koji je neovlašćeno držao na javnom mestu, ispalio u njegovom pravcu više metaka, od kojih je jedan Boškovića pogodio u levu natkolenicu, nanevši mu tešku telesnu povredu - piše u optužnici.

U novembru prošle godine Ardijan Ajdarpašić je podneo zahtev za sporazumno priznaje krivice i taj proces je i dalje u toku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

Inače, prema pisanju crnogorskih medija, brat robusnog zadrugara je označen kao bezbednosno interesantna osoba koja sarađuje sa dva različita klana, a prema nezvaničnim informacijama, on je pripadnik grupe opasnog Alana Kožara.

- Ajdarpašić, prema policijskim evidencijama, blizak je Alanu Kožaru, vođi "barskog klana", za kojim je raspisana crvena Interpolova poternica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Slobodana Šaranovića - prenele su crnogorske dnevne novine, ali i srpski mediji, posle poslednjeg hapšenja Mensurovog brata.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur iz "Zadruge" pozdravlja zatvorenike!

Iako bi kao kik-bokser trebalo da isključivo promoviše zdrav način života, Mensur Ajdarpašić gledajući u kameru često iz rijalitija govori - Pozdrav za odeljenje L 2/1.

Magazin Rijaliti saznaje da se pod tom šifrom krije grupa zatvorenika u kazamatu u Spužu koji su optuženi za organizovani kriminal, među kojima je i Mensurov brat Ardijan.

U avgustu prošle godine Ardijan Ajdarpašić je uhapšen u Podgorici sa Mustafom Edmondom, koji je takođe odranije poznat policiji. Hapšenje je usledilo nakon pretresa kuće Zorana Perovića, koji važi za bezbednosno interesantnu osobu jer su, prema saopštenju Uprave policije, kod njih pronađeni pištolj broving sa okvirom i sedam metaka, oko osam grama marihuane, devet mobilnih telefona, dva risivera za video-nadzor i drugi predmeti koji su predmet veštačenja. Sa pomenutim muškarcima tada su privedena još četiri lica, ali su posle kriminalističke obrade svi pušteni kući, osim Ajdarpašića i Edmonda, koji su sprovedeni u zatvor u Spužu kao ranije potraživana lica zbog nasilničkog ponašanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Pretio Tomovićevoj porodici robijašima!

Mensur je pretio Vladimiru pre diskvalifikacije da će se njegovi drugovi pozabaviti njim, a to se Tomoviću nimalo nije dopalo, te se odmah uplašio za bezbednost porodice.

- Dobro znaš sa kim imaš posla, ne mangupiraj se! Znaš li kako si se zajebao? Ima da te sameljem kad izađem odavde - rekao je Mensur, a Tomović je dodao:

- Rekao si: "Pozdrav za ćeliju L2 i za sada je samo opomena. A posle si mi se uneo u facu, navodio si me da te udarim. To je izazivanje na fizički kontakt, ali nema problema, tu smo!"

- Ja pozdravljam moje drugove, u čemu je problem - upitao je Mensur.

- Je l' to nešto za mog brata da idu i da ga zastrašuju dok šeta dete u kolicima?! Hajde, kaži - vikao je Tomović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading