Zadrugarka koja se bavila prostitucijom krije mračnu tajnu: Mina abortirala u trećem mesecu trudnoće!

Autor:

Zadruga

21.01.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mračnoj prošlosti Mine Vrbaški, koja je javno priznala da se bavila prostitucijom, krije se i činjenica da je bila trudna sa jednim klijentom, saznaje Rijaliti.

RepublikaFoto: RTV Pink, Ivan R.
Mina Vrbaški

Naime, Mina je pre godinu dana pred kamerama Pink televizije, u rijalitiju, ispričala šokantne detalje po kojima se duži vremenski period bavila prostitucijom, od koje je, prema njenim rečima, izdržavala majku, mlađeg brata i baku, koji žive u Inđiji, bez stalnih i dovoljnih prihoda. Kako pouzdani izvor Rijalitija kaže, Mina je kao starija maloletnica zatrudnela s nekim opasnim tipom i dugo ni sama nije znala s kakvim problemom se suočila.

- Minu je, po preporuci prijatelja, angažovao jedan opasan čovek da ga zadovolji u hotelskoj sobi. Ona se s tim čovekom u kratkom vremenskom periodu videla više puta i svaki put joj je tražio da imaju odnose bez zaštite jer je, prema njegovim rečima, više uživao bez prezervativa. Mina je luda i mlada pristala na to. I umesto da kao njene koleginice, posle takvog odnosa uzme pilulu za dan posle, ona je nastavila da živi bez razmišljanja o posledicama nezaštićenog odnosa. I, eto, dogodio joj se problem da je zatrudnela, ali je bez dileme odlučila da ode na kiretažu - kaže Minina drugarica koja je takođe bila prostitutka.

 Da čudo bude veće, od trenutka kad je saznala da je trudna i uprkos povremenom krvarenju, starleta je i dalje radila kao prostitutka

Ova mlada devojka iz Beograda ispričala nam je da je Mina tek pred kraj trećeg meseca trudnoće shvatila da je trudna, kada već abortus nije bezbedan.

- Minu je mnogo boleo stomak i krvarila je danima mimo vremena za menstrualni ciklus i morala je kod lekara. Otišla je na jednu kliniku na pregled i odmah su ustanovili da se radi o problematičnoj trudnoći. Mina se veoma iznenadila i počela da plače i govori kako je ne zanima trudnoća i da hoće da se reši ploda odmah. Međutim, lekari nisu hteli ni da čuju za to jer je već bilo kasno za dozvoljeni abortus, a na sve to je bila i maloletna - otkrila je drugarica lepe zadrugarke.

RepublikaFoto: RTV Pink
Mina

Kao i uvek, Mina je našla izlaz. Setila se jednog ginekologa koji je bio njen klijent, našla je gde radi i poslala mu poruku. Da čudo bude veće, od trenutka kad je saznala da je trudna i uprkos povremenom krvarenju, Mina je i dalje radila kao prostitutka da bi zaradila da plati abortus.

- Mina je krila od klijenata da je u drugom stanju, pa je radila da bi skupila da podmiti doktora da obavi zahvat. Povremeno je boleo stomak, ali stegla bi zube i obavila šta treba. Kad je skupila 3.000 evra, zvala je tog ginekologa i dogovorili su se da na jednoj privatnoj klinici u Beogradu izvrše abortus. Tako su i uradili - ispričala je drugarica Mine Vrbaški.

Foto: printscreen/TVPink

Majka zna skoro sve o Mininoj prostituciji

Drugarica Mine Vrbaški kaže da Minina majka Ivana Vrbaški krije ćerkine tajne, a da je čak i za abortus znala.

- Ivana sve folira, a zna skoro sve. Pre ili kasnije sazna od Mine sve što hoće. Kad je abortirala, Mina je zvala majku i rekla joj da je imala taj problem i da ga je rešila - istakla je Minina drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading