Šopićeva na ivici nervnog sloma: Uništiću Janjuša, bio sa mnom, a sad bi da se vrati ženi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Ivana Šopić odlučila je da progovori o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem sa ciljem da zauvek stavi tačku na sve što je s njim povezuje samo zbog toga što je on zatražio od nje da se malo udalje jer su već otišli predaleko.

Foto: e-stock/Momir Čubrilović
Ivana Šopić

Naime, takvo Janjuševo ponašanje Ivana nije htela da trpi, pa je otkrila da su bili intimni. Ona je tokom preksinoćne emisije iznela pregršt skandaloznih detalja iz odnosa sa bivšim košarkašem od kojih njemu nije bilo dobro jer nije očekivao da će progovoriti.

Ivana: Da je mene neko pitao da je Janjuš ludo zaljubljen u mene, a ja stavila barijeru. Ja to nikad ne bih dozvolila! Rekla bih da to nije istina, rekla bih da su simpatije bile obostrane!

Janjuš: Nemoj ništa da pričaš, kad te molim! Hoću ja da kažem!

RepublikaFoto: RTV Pink
Marko Janjušević Janjuš

Ivana: Kad se iznervira, glasno kaže da neće da se druži, a nikad ništa nije uradio da se taj odnos prekine. On je meni kroz priču rekao da njegov brak ne funkcioniše, da je sa ženom samo zbog ćerke. Ali ja sam ispala glupača, je*ao me je, a sad bi da se vrati ženi. Nije trebalo da mu se približim. Bar da je imao iskrene namere, ja ovo nikad ne bih radila. On nije ispao fer prema svojoj porodici, ni ja prema svojoj. Ovo je moja ofanziva. Sa mnom se niko neće igrati. Neću da ugrozim svoju reputaciju. Ja sam rekla da sam ja ta koja je bila osvajana sve vreme, bila sam mu centar sveta ovde u "Zadruzi", on je oko mene obigravao. Uvek je prilazio i želeo da nastavi odnos. Moja je krivica, trebalo je da mu kažem odjebi, ali vremenom mi je postao mnogo važan.

Janjuš: Odmah ću reći da me je sramota, mene niko ne može iznervirati, ništa nije u pravu za ovo što priča. Ja sam je ovde sto puta branio! Da li sam ja sebe ukanalio, nisam. Rekao sam javno, neću pričati o stvarima koje je ona radila. Kao što ni Stefanu nisam dao da priča, neka bude da sam ja nju osvajao i sve drugo što je rekla - rekao je sarkastično Janjuš, koji je nakon ovoga poručio Šopićevoj da ona i on prekidaju svaki odnos i da više neće komunicirati, na šta mu je ona dobacila:

- Uništiću te pokvarenjaku, folirantu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera

David: Dalila je izludela Dejana, a on ćuti kao pi*kica!

Brat Dejana Dragojevića, David preksinoć je ispričao da smatra da je Dalila izludela njegovog brata i da je od njega napravila mlakonju koji samo sluša šta ona kaže.

- Svi govore da ga je ona izludela, to svi govore. Sprdali smo se, šalili i on je odjednom, iz jednog doba dečaka, počeo da se ponaša kao deda. Gledam ja kako on njoj ne sme da kaže, pa joj u grču prebaci neke stvari. Meni kad je bilo loše, ja sam prekinuo, šta da se radi. Da ne praviš budalu od sebe. A on je od sebe napravio veliku budalu. Nadam se da će jednog dana doći sebi - rekao je David.

RepublikaFoto: RTV Pink, Ivan R.

Mina: Je*em se i za slavu i za Bajram!

Zorica Marković napala Mensura Ajdarpašića da je strašno što je napao Minu Vrbaški da je ušla u WC kada je Bora Santana sedeo na WC-šolji, a onda mu je postavila pitanje:

- Mensure, smeta ti što je videla Boru kako kaki, a ne smeta kada je je*eš na njenu krsnu slavu dok još gori sveća? Da li bi se tako ponašao na Bajram? Mensur nije imao odgovor, a Mina je rekla da je baš briga što je krsna slava i da hoće da se je*e kad joj se bude je*alo.

Mina: J*be mi se i za slavu i za Bajram. Karalo mi se. Ima da se je*em kada ja želim. Baš me briga koji je dan. Šta koga boli pi*ka kada će Vrbaški da se kara - rekla je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Kiki

22.01.2020 10:57

Posle skakanja - nema kajanja.

Odgovori 15 1
Milan

22.01.2020 12:18

Voleli me svi samo nisi ti, bolje da si ti nego drugi svi.

Odgovori 15 0
BIBI

22.01.2020 18:34

Iskreno drago mi je da je sve rekla. Janjus mi je bio favorit, ali vise ne hteo je da od Ivane napravi Lunu i na nju svali svu krivicu. Za razliku od Lune , Ivana je bila pametnija i sve priznala. Ivana do pobede.

DanE

23.01.2020 15:21

Lep recnik ????