Marijanu Zonjić čim je diskvalifkovana iz rijalitija pozvao Lukas: Bili smo vrlo intimni u njegovom stanu, želi da me progura na estradu!

Autor: informer.rs

Zadruga

23.01.2020

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas je pozvao Marijanu Zonjić čim je diskvalifikovana iz Zadruge!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/e.stock/B.STEVANOVIĆ
Marijana i Aca Lukas su bili u šemi

Pevačica folker su bili u vezi pre nego što je ona ušla u rijaliti. Po svemu sudeći, oni će nastaviti da se viđaju.

- Aca mi se javio nekoliko sati nakon što sam izbačena iz rijalitija. Pitao me je da li sam dobro i da li mi je nešto potrebno. Baš me je prijatno iznenadio. Dugo sam bila u "Zadruzi", volela bih da se uskoro sastanemo - rekla je Marijana.

Ona je ispričala da je Aca i ranije pozivao kod njega u stan.

- Lukasa poznajem dugo, imali smo zajedničku prošlost. Nekoliko puta sam odlazila kod njega u stan i bili smo vrlo intimni. Krili smo se od svih, on me je zamolio da u tom trenutku ne pričam da se viđamo. Povezala nas je jedna njegova prijateljica . Ma uvek mi prijatno u njegovom društvu - rekla je Marijana i dodala da se pre rijalitija ponudio da je progura na estradu.

RepublikaFoto: Promo foto
Marijana Zonjić je diskvalifikovana iz Zadruge

- Rekao mi je da se prijavim na takmičenje "Zvezde Granda" i da će on lično da me progura da prođem nekoliko krugova. Pričali smo i o tome da snimimo duet ali je on imao mnogo obaveza pa je sve ostalo na razgovoru - rekla je Marijana.

Podsetimo, Marijana je iz "Zadruge" izbačena u ponedeljak zato što je slagala da produkcija "stavlja nedozvoljene sustance u piće takmičarima".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kuki

23.01.2020 14:10

Znači Lukas probija Marijanu. Kuku!