(VIDEO) Ana Korać otkriva: Janjuš i Šopićeva su jako zaljubljeni, ali se u njihov odnos umešala ONA!

Autor:

Zadruga

23.01.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać otvoreno je priznala da uživa u svim čarima Zadruge i svega što se trenutno dešava u Beloj kući, a Drvo mudrosti ju je pozvalo na jedan razgovor kako bi saznalo neke nove informacije u koje je ona sigurno upućena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Ona je na samom početku razgovora priznala da i njen dečko David Dragojević ima bubice sa kojima ona može da se suoči lako, a onda su usledila pitanja na koja je ona imala opširnije odgovore.

- Baš sam super, lepo sam raspoložena, lepo mi je počeo dan. David se ovde prilagodio kao da nikad nije ni izlazio odavde, baš mi je rekao sinoć da mu je ekipa bolja nego prošle sezone. Ima neke bubice u glavi, ali vratim ga ja brzo. Promeni se u sekundi ili mu nešto smeta, kao da se ljutne. Zamerio mi je kad je ušao ovde neke stvari, ali sada ne. Rekla sam mu kada je on ovde da je sve drugačije i kada je napolju sve se drugačije vidi. On je prošle godine bio i odlično zna kako to funkcioniše - priznala je Ana.

Koraćeva je u nastavku razgovora otkrila da su Marko Janjušević i Ivana Šopić zaljubljeni, ali da su mnogi takmičari stali na put njihovoj ljubavi. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana i Janjuš

- Ja mislim da su se oni zaljubili, ne znam šta se desilo otkad sam ja ušla, pa se i Maja tu nešto umešala. Janjuš nju nije branio za neke stvari. Ali, da imaju emocije, imaju sigurno. Ne mogu dva prijatelja onako da se posvađaju, ona je bila tužna, a i on! Isto su se ponašali. Mislim da je Maja tu umešala prste i da se Ivana zato naljutila. Valjda je Maji nešto pisao na bubici. Ivana je navikla da joj Janjuš posvećuje pažnju. Ja ne razumem ni nju, zašto ga napada?! Mislim da je trebalo da prećuti, ako ne funkcionišu trebalo je da se raziđu - rekla je Ana. Maja sve kao neće, a opet joj prija pažnja! Ima simpatije neke, privlači je. Baš sam komentarisala sa Davidom, Janjuš je razočaran mnogo u Ivanu što je iznela neke detalje - rekla je Ana. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Mateja

Ana je otkrila zbog čega ju je Iva Grgurić razočarala, pa potvrdila da su jedini zaljubljeni parovi u kući Tara Simov i Mateja Matijević, a o Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli imala je poseban komentar.

- Mene je Iva razočarala, ja kad sam gledala imala sam drugačije mišljenje. Mene nervira što ona za stolom priča jedno, a kad stigne pitanje, ona promeni priču. Sinoć kaže da može da se ljubi sa kim god, a onda kaže za Karića da on ne sme. Mislim da nema potrebu da mu priđe, sve radi samo da bi nešto radila, ja ne vidim emocije. Ja kad sam zaljubljena, ja Davida pratim u stopu. Ja mislim da se Iva neće pomiriti sa Stefanom, vidim samo ravnu liniju. Ona se nešto vadi na emocije, nije mi jasna. Traži samo neku priču. Tara i Mateja imaju najiskrenije emocije! MIljana je i dalje zaljubljena u Zolu, a videla sam da je i on pokušao da odbrani Miljanu. Kad bi Marija izašla, oni bi se pomirili - rekla je Ana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading